Jó rajt...

Nyomtatás PDF

Forráskép megtekintése

A lehető legjobb eredménnyel indította csapatunk, a 2018/2019-es szezont.

A bajnokság első fordulójában, Kabán kellett helyt állnunk és számunkra a lehető legkedvezőbb eredmény született.

A hazai egylet, csere játékosok híján a kezdő 11-el próbálta meg feltartóztatni játékosainkat, mely nem ígérkezett egyszerű feladatnak. Ebbéli reményeiket a 19. percben Polgár Gábor révén szerte foszlattuk, sőt ezek után is támadásban maradtunk. Előnyünket a 36. percben Szilágyi Ákos góljával megdupláztuk és ekkor már érezhető volt, hogy a  tartalékos hazai gárda kis eséllyel pályázik az egyenlítésre.

A folytatás is hasonló képet mutatott. Azonban a góllövők sorrendjébe változás történt. A második félidő 13. percében Szilágyi Ákos második gólja, már a három gólos fórt jelentette számunkra. A hazaiaknak kevés lehetőségük volt és ezek a helyzetecskék is elhaltak a vendég védelemben.  A kegyelemdöfést Polgár Gábor vitte be a Plókai legényeknek. A tavalyi házi gólkirályunk is megrúgta a maga második gólját, ezzel egyértelművé téve a mérkőzés végkimenetelét.

Mindent összevetve, a minden csapatrészben jobb teljesítményt mutató keretünk, megérdemelten hozta el Kabáról a pontokat. Reméljük a folytatásban is ilyen gólerősek tudunk maradni.

Eredmény:

Kabai Meteorit SE–Hajdúnánás FK 0–4 (0–2)

100 néző. Vezette: Takács I. (Juhász D., Erdélyi T.)

Kabai Meteorit SE: Jónás B.–Kovács Gy., Kunkli B., Galóczi P., Mester M., Plókai G., Rostás G., Tamás m., Veres N., Szegi J., Czidor R.

Edző: Plókai Mihály

Hajdúnánás FK: László T. (Tóth D.)–Zsuga Á., Tornyai V. (Kovács Gy.), Perényi R., Cservák T. (Gyöngy T.), Rőth A., Fodor J., Polgár G., Bencze D. (Félegfyházi Z.), Szilágyi Á., Kiss A. (Kiss L.)

Edző: Daróczi Péter

Gól: Polgár G. (2), Szilágyi Á. (2)

Jók: Mindenki

Ifi: 0-13

Plókai Mihály: Minden tiszteletem azoké a játékosoké, akik a mérkőzésre eljöttek.

Daróczi Péter: Nem nyilatkozott.

A hétvége további eredményei:

Bocskai SE Vámospércs – DVSC II. 4–4 (3–2)

DEAC–Hajdúhadházi FK 5–1 (3–1)

Derecskei LSE–Monostorpályi SE 2–1 (1–0)

Hajdúböszörményi TE–Hosszúpályi SE 12–1 (7–0)

Nyíradony VVTK–Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 3–0 (1–0)

Sárrétudvari KSE–Hajdúszoboszlói SE 1–0 (1–0)

Berettyóújfalui SE–DASE 4–1 (3–0)