Friss híreink!

Nyomtatás PDF

Forráskép megtekintése

Az első  hivatalos mérkőzésünk eredménye mellett, több fontos információval is adósok vagyunk szurkolóink felé!

Első lépésként, utolsó edzőmérkőzésünk tényleg 2:2-es végeredményt hozott, de nem a Hajdúböszörményi TE ellen játszottuk! A mérkőzés augusztus 1-re volt lekötve, de a hazai csapat nem tudta vállalni az összecsapást. Gyors szervezésnek köszönhetően, a Kállósemjén gárdája ugrott be helyettük és  sok kemény belépőt hozó derbin értük el e döntetlen eredményt.

Csapatunkhoz négy játékos csatlakozott a holtszezon alatt. Ők név szerint:

Kiss Attila, aki több NB II-es és NB III-as mérkőzéssel a háta mögött választott bennünket, legutolsó csapata pedig a megye II-es Újszentmargita volt.

Rőth András Pál, ő a bajnoki aranyat szerző Hajdúböszörményi TE csapatából tette át székhelyét Hajdúnánásra. Fiatal kora ellenére, több NB III-as és megye I-es bajnokin szerepelhetett már.

Kondora Konrád, egy éves Szabolcs megyei kitérő után, újra csapatunkat erősíti majd edzőnk fia. Leigazolásával bővül hátvéd sorunk, rutinjára nagy szükségünk lesz.

Szilágyi Ákos, az újfehértói játékos-edzői feladatát feladva érkezett vissza városunkba. A középpályán, esetleg a csatársorban is bevethető játékos hosszú idő után szerepelhet ismét kék-sárga szerelésben.

Friss igazolásaink bővebb bemutatására még a héten sor kerül!

 

A Hajdúnánás-Flexo 2000 FK, vasárnap délután lejátszotta első hivatalos mérkőzését, az új szezonban. Az MLSZ, Megyei Magyar Kupa selejtezőjében érdekelt csapatunk, a Hajdúszoboszlói SE otthonában juthatott volna a második fordulóba. Sajnos ez nem sikerült!

Az idény eleji formát mutató egyletek, egy nem túl látványos összecsapást hoztak össze. Az első játékrész főleg mezőnyjátékot hozott, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A folytatásban hamar megszerezte a vezetést a hazai alakulat, melyet négy percen belül egalizálni tudtunk.  A gól sem hozta meg a színvonal emelkedést, a csapatok egymás hibáiból éltek. Sajnos egy súlyosnak tűnő sérülés miatt, több percig állt a játék, hisz játékosunkat, Tóth Viktort, a mentőszolgálat tagjai szállították kórházba. Első információnk szerint, Viktor szalag szakadást szenvedett és ez úton KÍVÁNUNK SZÁMÁRA MIELŐBBI FELGYÓGYULÁST. Reméljük  a lehető leghamarabb visszatud térni közénk. A mérkőzés hátralevő részében is az eddig látott játékot produkálták a mérkőző felek, azonban egyetlen egy védelmi megingásunkért, súlyos árat kellett fizetnünk. A hazai kontrát csak szabálytalanul tudták megakadályozni védőink és a megítélt szabadrúgást ha nehezen is de gólra tudták váltani a szoboszlói játékosok. A maradék időben pedig nem tudtunk egyenlíteni, bár egy alkalommal nagyon közel jártunk hozzá.

Ezzel eldőlt, hogy csapatunk számára nem maradt más, mint felkészülni a hétvégi bajnoki rajtra! A kupa második fordulójába a Hajdúszoboszló csapata léphetett ebből a párosításból.

Eredmény:

Hajdúszoboszlói SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  2-1  (0-0)

gól: Szabó B., László R., illetve Polgár Gábor

Szombat délután pedig  a megye I-es bajnokság 1. fordulójában leszünk érdekeltek. Idegenben kezdünk, az elmúlt bajnoki szezon 12.helyén végző Kabai Meteorit SE otthonában

2018.08.11.    17:00

Kabai Meteorit SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

A felnőttekkel együtt, az U-19-es korosztályunk is megkezdi szereplését. Mérkőzésük szintén Kabán lesz megrendezve, 15:00-ás kezdéssel.

Bízunk a sikeresebb folytatásban, reményeink szerint hat ponttal gazdagodunk majd a hétvégén!

Hajrá Hajdúnánás!