Ebben ennyi volt!

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Kissé érdekes, mondhatni még nem látott kezdővel lépett csapatunk pályára, a DVSC II. otthonában.

Eltiltások és a bennünket hetek óta hátráltató sérülés hullám miatt, újoncot avattunk. Győri Tibor kezdőként futhatott ki a zöld gyepre a mai találkozón.

Az ifjúsági korú játékosokkal kiegészülő csapatunk, megtette amit lehetett, helytállt a jó erőkből álló Lokival szemben. A meccs első félidejét is inkább a hazai gárda uralta, de a szokatlan összetételű védősorunk állta a sarat. A vezetést a hazaiak szerezték meg az első félidő közepén, amit a 43. percben Csatári Dávid egyenlített ki.

A folytatás is ugyanezt a játékképet mutatta. A Loki volt mezőnyfölényben, helyzeteket alakítottak ki, de rést nem tudtak ütni rajtunk. Az újabb hazai találatot pedig nagy valószínűséggel kapustámadás előzte meg, de a bíró sípja néma maradt. A bekapott gól után az amúgy is foghíjas keretünk nem élt a kínálkozó lehetőséggel, nem tudott egyenlíteni így hátránnyal mehetett bele a találkozó utolsó 15 percébe.  Sajnos ekkor már erőnlétileg sem voltunk rendben és az utolsó tíz percben egyértelművé tette a mérkőzés végkimenetelét a Gyarmati legénység.

Ebben a helyzetben, (sérülések, eltiltások) várható volt, hogy nehéz lesz pontot szerezni Debrecenben, de a javításra már szerdán lehetőség kínálkozik. A 19. fordulóban elhalasztott derbin, hazai közönségünk előtt a Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. gárdáját fogadjuk.

Tények:

DVSC II.–Hajdúnánás FK 5–1 (1–1)

50 néző. Vezette: Erdélyi T. (Darányi A., Horváth G.)

DVSC II.: Szabados I.–Hevesi K., Csősz R., Sekulic D., Nikitscher T., Bereczki D. (Zsóri D.), Nagy A. (Krajcsó K.), Kuti K., Soltész J., Mezei B. (Tonhaizer F.), Bíró P.

Edző: Gyarmati András

Hajdúnánás FK: László T.–Zsuga Á., Győri T. (Csatári D.), Félegyházi Z., Perényi R., Cservák T., Kiss L. (Richter A.), Fodor J., Bencze D.-, Jóna G., Tóth V. Edző: Daróczi Péter

Gól: Csősz R. (3), László T. (ög), Zsóri D., illetve Csatári D.

Jók: Mindenki

Ifi: 2-3

Gyarmati András: Egyszer volt Budán kutyavásár, az is puszta véletlen. Azt gondolom, aki a labdarúgásban tevékenykedik, annak rettentő alázatosnak és szolidnak kell lennie, mert a labdarúgás megbünteti. Ez történt a mai nap is. Az ellenfél játékában semmilyen tudatos elemet nem tudtam felfedezni, amely úgy gondolom, nem a játékosok hibája. Ha a helyzeteinket berúgjuk, az eredmény két számjegyű lehetett volna. Azt gondolom, nem szabad az oroszlán bajszát rángatni, mert az megharagszik és 5 góllal válaszol a nagyképű kijelentésekre, úgyhogy DVSC–Hajdúnánás 5–1.

Daróczi Péter nem nyilatkozott.

A hétvége további eredményei:


 

Monostorpályi SE–Berettyóújfalui SE 1–1 (0–1)

Gól:

Rózsa N., illetve Jancsó A.

Derecskei LSE–Sárrétudvari KSE 1–2 (1–2)

Gól:

Sólyom M., illetve Füleki B. (2)

Hajdúböszörményi TE–Hajdúdorog SE 14– 0 (5–0)

Gól:

Szabó M. (3), Lippai T., Jeremiás G. (5), Bányász K. (2), Bereczki T., Nagy M. (2)

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.–Téglási VSE 9–1 (4–0)

Gól:

Halász Z., Mertin L., Szabó B. (5), Biri B., Tömöri L., illetve Lakatos F.

Kabai Meteorit SE–Hosszúpályi SE 2–0 (2–0)

Gól:

Plókai G. (2)

DASE–Hajdúszoboszlói SE 1–3 (1–0)

Gól:

Révai Z., illetve Tóth L. (3)

Nyíradony VVTK–Hajdúhadházi FK 11–1 (8–0)

Gól:

Pataki E. (2), Kiss I. (2), Vasas T., Éles Z. (2), Somogyi T. (3), Gerghel E., illetve Kiss Zs.

Forrás:haon.hu


 

 

 

Bajnoki mérkőzés

2019-06-01 17:00
Hajdúnánás-Flexo 2000 FK -:- DVSC II

Lelátó képek

Facebook

Bajnokság

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 64 vendég böngészi