A Nagycserkesz ellen is....

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „futsal”

Mint ahogy már említettük, futsal csapatunk számára, a tavasz hozta meg az igazi áttörést.

A Nagycserkesz elleni sikerrel, már túl szárnyalták játékosaink az ősszel látottakat, mind játékban, mind pontok számában, előrelépés történt. Elmondható, most már mindenképp helyünk van ebben a bajnokságban.

A hétfőn lejátszott bajnokin, hamar magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Bár az igazság érdekében azt is meg kell említenünk, hogy a hazai egylet, csere nélkül játszotta le a találkozót. Azonban ez mit sem von le érdemünkből, hisz a  7. perc végére, három gólos előnyt tudtunk kialakítani. A hazaiak ezek után ébredtek, de erejükből csak a szépítésre tellett. A  pihenésre 4:2-es vezetéssel vonulhattunk, ez ekkor még megnyugtató előnynek tűnt számunkra.

A szünetben,talán túlságosan is megnyugodott csapatunk, mert a második félidő eleje, nem rólunk szólt. A cserkeszi gárdának nem csak az egyenlítés sikerült, de a 27.perc végére, már a vezetést magukhoz ragadták. Ekkor csapatunk is ritmust váltott és egy 3:0-ás periódusnak köszönhetően, ismét két góllal sikerült meglépni. Ezek után már nem tudott egyenlíteni a Nagycserkesz és ha a végére nehezen is , de megérdemelt győzelmet arattak játékosaink.

Eredmény:

Nagycserkesz SZ. SE - FLAMINGO KLC  6-7  (2-4)

gólok: Lakatos Péter, Szabó Dávid (3), Kovács Erik Dávid, Kósa Tamás illetve Polgár Gábor (3), Cservák Tibor (2), Kovács Gergő, Kiss Lajos

A bajnokságban történt egy kis változás. A Tarpa SC, nem vállalta a további folytatást, így 12-re csökkent a bajnokság létszáma.

 

   

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.02.18. 18:30 Újfehértó, Nagycserkeszi SZ. SE - Flamingo KLC

Bajnoki mérkőzés

2019-02-24 14:00
Hajdúnánás-Flexo 2000 FK -:- Kabai Meteorit SE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 62 vendég böngészi