Kezdésnek, egy pont!

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Mint ahogy már jeleztük, első bajnoki mérkőzésünket, az időjárás viszontagságainak köszönhetően, Berettyóújfaluban játszottuk le.

A találkozó nem hozott magas színvonalat, melyet most a hideg, valamint az erős szél számlájára írhatunk. Ezen hátráltató tényezők ellenére, góllal indítottuk a mérkőzést. A második percben, egy szögletet sikerült gólra váltani. A beadás mindenkin átszállt, de Fodor János résen volt és a visszaívelt labdájára, Tornyai Viktor érkezett a lehető legjobb időben. A folytatásban a Berettyóújfalu gárdája dominált, de ez nem eredményezett komolyabb gólveszélyt kapunkra.  A mi játékunk sem volt gördülékeny, amit a szezon eleji formára, valamint az erős szembe szélre foghatunk.Szerencsére a hazaiak is idény eleji játékkal rukkoltak elő, lapos mérkőzés volt, komolyabb lehetőségek nélkül.

A második félidő sem hozott komolyabb változást. A Szitkó csapat volt meddő fölényben és a 66.  percben elért góljukig nem voltak veszélyesek kapunkra. Ekkor, sajnos lemaradtunk egy pontrúgásról és hibánkat kihasználta a hazai alakulat. Ezek után megpróbáltunk ritmust váltani és helyzeteket tudtunk kialakítani, de vagy pontatlanul céloztunk, vagy a hazai hálóőr állta útját lövésünknek. Így maradt a végére a döntetlen , mely a mérkőzés összességét tekintve reális eredménynek mondható.

Eredmény:

Berettyóújfalui SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  1-1  (0-1)

gólok: Csordás J. a 66. illetve Tornyai Viktor a 3. percben

Részletes jegyzőkönyv később!

A hétvége eredményei:

Hajdúhadházi FK - Derecskei LSE  1-3

Hosszúpályi SE - Sárrétudvari KSE  0-4

Téglási VSE - Monostorpályi SE  0-3

Hajdúdorog SE - Kabai Meteorit SE  2-3

Hajdúszoboszlói SE - Nyíradony VVTK  0-3

DVSC II - Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.  5-2

DASE - Hajdúböszörményi TE  0-4

 

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.01.28. 19:30 Flamingo KLC - Levelek SE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 52 vendég böngészi