Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Vasárnap Ónod ellen!

Ez a hétvége sem marad felkészülési találkozó nélkül.

Sajnos kedvenceinket most sem láthatjuk hazai pályán, hisz az Ónod kérésének teszünk eleget. A Borsod -Abaúj- Zemplén megyében vitézkedő csapat, az elmúlt évben a megye II-es osztály, Közép csoportjában vitézkedett.  A 16 fős mezőny 12. helyén végeztek és a 30 találkozó alatt, 12 győzelmet, 2 döntetlent és 16 vereséget értek el.

Ez a meccs ismét vasárnap délután kerül megrendezésre, mégpedig 16:00-ás kezdéssel.

És ha egy üzlet beindul! Játékosaink számára a jövő hét is kemény menetet hoz. A szokásos edzések mellett, szerdán újra pályára kell lépni. Következő ellenfelünk, a megye I-et megnyerő, de az NB III-at felkérésre sem vállaló Hajdúböszörményi TE lesz. Ez a derbi is idegenben lesz megrendezve, Hajdúböszörményben, 17:00 ás kezdéssel.

2018.07.29.   16:00

Ónod - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

2018.08.01.  17:00

Hajdúböszörményi TE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Csapatunk keretét ért változásokról!

Az amúgy is erős kerettel rendelkező csapatunk, négy játékossal próbál megegyezni. A négy fő közül kettő Hajdúnánáson nevelkedett, míg egy futballista a szomszédos Hajdúböszörményből, egy pedig a megye II-ben vitézkedő Újszentmargita csapatától érkezhet. Sajnos a nevük még tabu, bemutatásuk a hivatalos átigazolás után fog megtörténni.

Az érkezők mellett a távozók listáján is szerepelnek játékosok, de az ő nevükre is később derül fény.

Sőt, úgy néz ki, hogy csapatunk honlapja is megváltozik a közeljövőben. Egy mindenki számára modernebb és átfogóbb képet biztosító felületet láthatnak majd szurkolóink, mely magába foglalja majd az utánpótlás csapataink eredményeit, a különböző korosztályok játékos állományával együtt.

Az új honlap a TAO keretein belül valósulhatott meg és feltöltése folyamatban van. Úgy hogy ne érjen majd senkit váratlanul, ha nem sokára az új felület tűnik majd fel ezen a címen! De ha mégis lassabb lenne a feltöltés , a facebook oldalunk folyamatosan nyomon követi az eseményeket!

Reméljük csapatunk játéka  és az új felület is elnyeri majd tetszését szurkolóinknak!

Hajrá Hajdúnánás!

 

 
Forráskép megtekintése

Elkezdődött...

Már egy hete annak, hogy Daróczi Péter vezetésével újra munkába álltak futballistáink

Ami a leghihetetlenebb a dologban az, hogy egy olyan kerettel, amely csodával határos módon nem széledt széjjel. Az elmúlt évek felkészülési időszakai rendre azért voltak nehezek és sikerültek hektikussá, mert mindig új csapatot kellett építeni. Most úgy néz ki, hogy  nem lesz nagy változás. Egyenlőre senki nem jelezte  távozási szándékát, pedig a magunk mögött hagyott év szereplése kapóssá tette játékosainkat. Megkeresések voltak játékosok iránt, de a csábított futballisták eddig ellen álltak.

Az érkezési oldalon sem tudunk egyenlőre újat mondani. Hazudnánk ha azt mondanánk, hogy nincsenek próbálkozók, de az í-re a pontot a szakvezető teszi fel majd.

Klubunk négy felkészülési mérkőzést kötött le.

Ezek közül már a Tokaj FC elleni ütközet már megrendezésre is  került. Kissé tartalékos felállásban, az első félidőben jobban játszva négy gólos győzelmet arattunk a Borsod megyei csapat ellen.

A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy mindösszesen 80 percet töltöttek a csapatok a pályán! Egy vihar vetett véget az összecsapásnak, a sűrű eső és az égi jelenségek az öltözőbe zavarták a szemben állókat.

Eredmény:

Tokaj FC - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  0-4

gólszerzők: Polgár Gábor, Perényi Roland, Pogácsás János ,Kiss Lajos

A vasárnap délután lejátszott találkozó mellett megmérkőzünk még a Tiszalök, a Tiszavasvári, valamint a Hajdúböszörmény csapataival is. Pontos időpontokkal egyenlőre még nem tudunk szolgálni, de ezen hiányosságunkat a későbbiekben pótolni fogjuk szurkolóink felé.

A ránk váró hét ismét fárasztó edzéseket hoz  és edzőnket ismerve, a fizikai felkészítés mellett lassan a taktikai elemek is előtérbe kerülnek.

Természetesen az edzőmeccsek eredményeivel  megpróbálunk a lehető leghamarabb jelentkezni, de a keretünket ért változásokról csak a hivatalos bejelentés után fogunk értesítést adni.

Az elkövetkező időkben az elmúlt szezon bizonyos részei is megelevenedhetnek , bemutatjuk a hivatalos végeredményeket és különböző statisztikák is  elérhetőek lesznek.

Reméljük a sérülések elkerülik játékosainkat és a lehető legjobb állapotba kerülnek az augusztusi rajtra.

   

Győzelem a végére!

Győztes mérkőzéssel zárta le csapatunk, a 2017/2018-as szezont.

Utolsó fellépésünk a DASE otthonában volt, ahová sérülések miatt, ismételten kis létszámal tudtunk elutazni.

Azonban ez játékunkon nem látszott és már az első félidőben két gólos előnyt tudtunk szerezni. Házi gólkirályunk révén, a 27. percben előnybe kerültünk. Ez volt Polgár  Gábor 28. bajnoki gólja, mely révén az összesített góllövő lista 5. helyét tudta megszerezni. Előnyünket  Fodor János növelte kettőre a 42. peercben.

A fordulás után is támadásban maradtunk és a második félidő 20. percében, Tóth Viktor találata, már a három gólos különbséget jelentette. Ezek után a hazai csapat ébredezett és a kissé bealvó vendégek mellett kétszer is eredményesek tudtak lenni.  A vége kissé izgalmas lett, de a kedélyeket a 87. percben Jóna Gábor hűtötte le. Góljának köszönhetően kialakult a két gólos fórunk, így megnyugtató eredménnyel a hátunk mögött térhetünk pihenőre.

Csapatunk ezzel a negyedik helyen végzett és a megyei szereplésünk óta(2008/2009-es szezon), rekord mennyiségű pontot szereztünk. Sajnos ez most nem jelentett dobogót, de reméljük  a következő évünk is hasonló eredménnyel zárul majd.

Most mindenki számára pihenés jön, majd egy újabb felkészülés, melynek fontosabb pillanatairól informáljuk szurkolóinkat!

Eredmény:

DASE–Hajdúnánás FK 2–4 (0–2)

Vezette: Muszka Z. (Papp J., Pocsai G.)

DASE: Dobó L.–Kiss L., Rácz N., Barcza Á., Papp N., Sütő B. (Fogarasi Á.), Nagy B., Nagy N., Pazonyi A., Pázmándi D., Németh G.

Edző: Dér István

Hajdúnánás FK: László T.–Csatári D., Tóth V., Félegyházi Z., Perényi R., Cservák T., Gyöngy T., Fodor J. (Zsuga Á.), Polgár G., Jóna G., Richter A.

Edző: Daróczi Péter

Gól: Sütő B., Nagy B., illetve Polgár G., Fodor J., Tóth V., Jóna G.

Ifi: 0-2.

Dér István: Később nyilatkozik.

Daróczi Péter: Később nyilatkozik

További eredmények:

Sárrétudvari KSE - Berettyóújfalui SE  1-2  (0-1)

gól: Gyáni R. illetve Sándor SZ., Sándor M.

Hajdúböszörményi TE - DVSC II  3-3  (1-1)

gól: Jeremiás G.(2), Barna B. illetve Zsóri D.(2), Bíró P.

Hajdúsámson T.T.I.SZ.E. - Hajdúszoboszlói SE  7-10  (3-6)

gól: Szabó B.(4), Mertin L.(2), Tiba B. illetve  Tóth L.(9), Kálmán Z.

Nyíradony VVTK - Hajdúdorog SE  11-1  (5-1)

gól: Vasas T.(3), Kónya Cs.(2), Éles Z.(2), Gyügyei Z.(2), Pataki E., Gáll F. illetve Vincze Cs.

Kabai Meteorit SE - Téglási VSE  9-3  (5-1)

gól: Kiss R., Kovács M.(4), Sarkadi A., Czidor R.(2), Tamás M. illetve Danó Zs., Kiss J.(2)

Monostorpályi SE - Hajdúhadházi FK  3-2  (2-0)

gól: Bodnár I., Hegedűs Gy., Tóth A. illetve Kiss Zs.(2)

Derecskei LSE - Hosszúpályi SE  8-1  (2-0)

gól: Csizmadia Cs.(3), Gali V., Sólyom M.(2), Papp R., Fekete K. illetve Rostás K.

 

   
Kapcsolódó kép

Az idei harmadik...

Ebben a szezonban ritkán játszott csapatunk döntetlent.

A vasárnap megrendezett Sárrétudvari elleni derbi, csak a harmadik ilyen eredményt hozta csapatunk számára ebben az idényben.

A találkozó elég jó iramot hozott, látszott hogy két jól felkészített csapat feszül egymásnak. Mezőnyfölényben játszottunk és helyzeteket is ki tudtunk alakkítani, de a vezetést mégis az ellenfél szerezte meg. Ehhez sajnos nem kellett vendég játékos, hisz egy hazai futballistáról került a labda saját kapujába. Edzőnk ezek után hadrendet váltott, cserére szánta el magát, de mezőnyfölényünk nem hozta meg a várva- várt egyenlítő találatot. Így a  félidő egy gólos vendég vezetéssel zárult.

A folytatásban is inkább mi irányítottuk a találkozót. A helyzeteket kialakítottuk, csak a befejezésekbe csúszott hiba.  Egészen a 66. percig nem tudtunk sikeresek lenni! Ekkor végre megtört a jég és Tóth Viktor találatának köszönhetően megszületett az egyenlítés. A gól után is támadásban maradtunk, azonban a kegyelemdöfést már nem tudtuk bevinni.

Ezzel az is eldőlt, hogy az utolsó forduló eredményétől függetlenül a tabella első négy helye elkelt! Bajnok lett a Hajdúböszörmény és a dobogóra a DVSC II illetve a Nyíradony VVTK állhat fel. Csapatunknak  a 4. pozíció maradt, de az elmúlt évek legtöbb pontját gyűjtöttük be eddig.

Eredmény:

Hajdúnánás FK–Sárrétudvari KSE 1–1 (0–1)

50 néző. Vezette: Szabó P. (Tóth G., Gyugos B.)

Hajdúnánás FK: László T.–Zsuga Á., Csatári D. (Polgár G.), Félegyházi Z. (Jóna G.), Perényi R., Cservák T., Kiss L., Gyöngy T. (Újvári Zs.), Fodor J., Kovács G., Tóth V.

Edző: Daróczi Péter

Sárrétudvari KSE: Kiss B.–Szabó T., Rozsik K., Füleki B., Erős L. (Juhász B.), Pálinkás R., Mészáros Cs., Balog A., Tóth N., Kiss D., Szűcs P.

Edző: Szabó Lajos

Gól: Tóth V., illetve Kovács G. (ög)

Jók: Mindenki (Mezőny legjobbja Kiss D.)

Ifi: 1-0

Daróczi Péter: Nem nyilatkozott.

Szabó Lajos: Kiegyenlített mérkőzésen megérdemelten hoztuk el az egy pontot Nánásról. Minden tiszteletem azé a 23 játékosé, aki a mai mérkőzésen magára öltötte a Sárrétudvari mezét, és megtett mindent azért, hogy ne égjünk meg egy jó csapat otthonában. Fegyelmezetten, bátran játszottunk büszke vagyok mind a két csapat hozzáállására.

A nap további eredményei:

DVSC II - DASE  9-0  (3-0)

gól: Bárány D.(4), Nagy A.(2), Bíró P., Nikitscher T., Dobi G.

Hosszúpályi SE - Monostorpályi SE  0-7  (0-2)

gól: Hegedüs Gy.(2), Lakatos Zs.(2), Patka J., Tóth A., Rózsa N.

Téglási VSE - Nyíradony VVTK  2-12  (0-4)

gól: Kiss J., Danó Zs. illetve Kiss Cs., Éles Z., Pataki E.(6), Vasas T., Kiss I., Gyügyei Z., Gerghel E.

Hajdúdorog SE - Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.  5-3  (3-1)

gól: Vincze Cs.(4), Franczel P. illetve Tömöri L., Szabó B., Mertin L.

Hajdúszoboszlói SE - Hajdúböszörményi TE  2-3  (2-0)

gól: Tóth L.(2) illetve Jeremiás G.(2), Lippai T.

 

 

   

Két mérkőzés!

Az utolsó előtti forduló küzdelmei kezdődtek meg tegnap délután.

Kezdésként két mérkőzést játszottak le és ezeken egy döntetlen és egy hazai siker született.

 

 

 

Eredmények:

Berettyóújfalui SE–Derecskei LSE 1–1 (1–0)

Gól:

Sándor Sz., illetve Fekete L.

Hajdúhadházi SE–Kabai Meteorit SE 5–1 (0–1)

Gól:

Kiss Zs. (2), Halder P. (2), Szabó G., illetve Kovács M.


   
Kapcsolódó kép

Matematikailag...

A 19. fordulóban elhalasztott mérkőzésünket pótoltuk be tegnap délután.

A Nagy Norbert Sportközpontban a 11. helyen tanyázó Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E volt az ellenfél.

A találkozó küzdelmesre sikeredett és három találatot hozott. A vezetést Polgár Gábor révén mi szereztük meg a 25. percben, azonban ennek nem sokáig tudtunk örülni. A vendég gárda öt percen belül egyenlíteni tudott és a félidőből fennmaradó idő már csak helyzeteket, helyzetecskéket hozott.

A fordulás után is hasonló játékképet hoztak össze a csapatok. A lehetőségek megvoltak,de gólt ismét csak a mi csapatunk tudott szerezni. Ügyeletes gólvágónk, Polgár Gábor a 72. percben is eredményes tudott lenni és ez az előny a mérkőzés végéig kitartott.

Ezzel a győzelemmel eldőlt, hogy már matematikailag is bebiztosítottuk a negyedik helyünket. Előnyünk kilenc pontra nőtt a bennünket követő Berettyóújfalui SE-vel szemben.

Matematikailag még a dobogóra is odaérhetnénk, de ehhez az utolsó két fordulóban hat pontot kell összegyűjteni, míg a Nyíradonynak mindkét fellépésén pont nélkül kellene maradni. Sőt a gólarányunk is gyengébb, így abban az összevetésben is nagy lemaradást kellene pótolni!  :-)

A remény hal meg utóljára, ez biztos!

A tegnapi eredmény:

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Hajdúsámsoni T.T.I.SZ E  2-1  (1-1)

 

Hajdúnánás:

LászlóT.- Zsuga Á.(Csatári D.), Félegyházi Z(Kiss L.)., Perényi R., Gyöngy T., Polgár G., Fodor J., Bencze D.(Cservák T.), Kovács G., Jóna G., Tóth V.

Edző: Daróczi Péter

Hajdúsámson:

Bíró T.,- Bede Gy., Biri B.(Varga P.), Halász Z., Molnár Á., Milák P.(Mertin D.), Mertin L., Tiba B., Szabó B., Kasuba M., Tömöri L.

Edző: Halász Zoltán

Gól: Polgár Gábor a 25. és 72. percben illetve Milák Péter a 30. minutumban

Ifi: 3-2

A tegnapi nap folyamán a 20. fordulóban elmaradt Téglási VSE- Hosszúpályi SE mérkőzést is pótolták. Ennek eredménye:

Téglási VSE - Hosszúpályi SE  2-4  (1-2)

gól: Hevesi F., Nagy M. illetve Rostás G.(2), Purguly E., Bagi T.

A folytatásban újabb hazai ütközet vár csapatunkra. Az ősszel a nagy menetelésünket megszakító, Sárrétudvari KSE vizitál nálunk vasárnap délután.

Reméljük most mi tudunk sikeresek lenni.

   
Képtalálat a következőre: „láb és labda”

Utánpótlás eredményeink!

A fiatalabb játékosaink számára befejeződött a megyei labdarúgó bajnokság!

Ez alól kivételt képeznek az U-19-es korosztály tagjai, akikre a felnőttekhez hasonlóan még három mérkőzés vár.

Az utolsó három fellépésen külön utat jártak be a korosztályos csapataink  tagjai. Míg a legfiatalabbak csak győzelemnek örülhettek, addig az U-16, már nem tudott pontot szerezni egyik mérkőzésén sem.

Nézzük eredményeinket:

Bővebben...
   
Kapcsolódó kép

Ebben ennyi volt!

Kissé érdekes, mondhatni még nem látott kezdővel lépett csapatunk pályára, a DVSC II. otthonában.

Eltiltások és a bennünket hetek óta hátráltató sérülés hullám miatt, újoncot avattunk. Győri Tibor kezdőként futhatott ki a zöld gyepre a mai találkozón.

Az ifjúsági korú játékosokkal kiegészülő csapatunk, megtette amit lehetett, helytállt a jó erőkből álló Lokival szemben. A meccs első félidejét is inkább a hazai gárda uralta, de a szokatlan összetételű védősorunk állta a sarat. A vezetést a hazaiak szerezték meg az első félidő közepén, amit a 43. percben Csatári Dávid egyenlített ki.

A folytatás is ugyanezt a játékképet mutatta. A Loki volt mezőnyfölényben, helyzeteket alakítottak ki, de rést nem tudtak ütni rajtunk. Az újabb hazai találatot pedig nagy valószínűséggel kapustámadás előzte meg, de a bíró sípja néma maradt. A bekapott gól után az amúgy is foghíjas keretünk nem élt a kínálkozó lehetőséggel, nem tudott egyenlíteni így hátránnyal mehetett bele a találkozó utolsó 15 percébe.  Sajnos ekkor már erőnlétileg sem voltunk rendben és az utolsó tíz percben egyértelművé tette a mérkőzés végkimenetelét a Gyarmati legénység.

Ebben a helyzetben, (sérülések, eltiltások) várható volt, hogy nehéz lesz pontot szerezni Debrecenben, de a javításra már szerdán lehetőség kínálkozik. A 19. fordulóban elhalasztott derbin, hazai közönségünk előtt a Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. gárdáját fogadjuk.

Tények:

DVSC II.–Hajdúnánás FK 5–1 (1–1)

50 néző. Vezette: Erdélyi T. (Darányi A., Horváth G.)

DVSC II.: Szabados I.–Hevesi K., Csősz R., Sekulic D., Nikitscher T., Bereczki D. (Zsóri D.), Nagy A. (Krajcsó K.), Kuti K., Soltész J., Mezei B. (Tonhaizer F.), Bíró P.

Edző: Gyarmati András

Hajdúnánás FK: László T.–Zsuga Á., Győri T. (Csatári D.), Félegyházi Z., Perényi R., Cservák T., Kiss L. (Richter A.), Fodor J., Bencze D.-, Jóna G., Tóth V. Edző: Daróczi Péter

Gól: Csősz R. (3), László T. (ög), Zsóri D., illetve Csatári D.

Jók: Mindenki

Ifi: 2-3

Gyarmati András: Egyszer volt Budán kutyavásár, az is puszta véletlen. Azt gondolom, aki a labdarúgásban tevékenykedik, annak rettentő alázatosnak és szolidnak kell lennie, mert a labdarúgás megbünteti. Ez történt a mai nap is. Az ellenfél játékában semmilyen tudatos elemet nem tudtam felfedezni, amely úgy gondolom, nem a játékosok hibája. Ha a helyzeteinket berúgjuk, az eredmény két számjegyű lehetett volna. Azt gondolom, nem szabad az oroszlán bajszát rángatni, mert az megharagszik és 5 góllal válaszol a nagyképű kijelentésekre, úgyhogy DVSC–Hajdúnánás 5–1.

Daróczi Péter nem nyilatkozott.

A hétvége további eredményei:


 

Monostorpályi SE–Berettyóújfalui SE 1–1 (0–1)

Gól:

Rózsa N., illetve Jancsó A.

Derecskei LSE–Sárrétudvari KSE 1–2 (1–2)

Gól:

Sólyom M., illetve Füleki B. (2)

Hajdúböszörményi TE–Hajdúdorog SE 14– 0 (5–0)

Gól:

Szabó M. (3), Lippai T., Jeremiás G. (5), Bányász K. (2), Bereczki T., Nagy M. (2)

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.–Téglási VSE 9–1 (4–0)

Gól:

Halász Z., Mertin L., Szabó B. (5), Biri B., Tömöri L., illetve Lakatos F.

Kabai Meteorit SE–Hosszúpályi SE 2–0 (2–0)

Gól:

Plókai G. (2)

DASE–Hajdúszoboszlói SE 1–3 (1–0)

Gól:

Révai Z., illetve Tóth L. (3)

Nyíradony VVTK–Hajdúhadházi FK 11–1 (8–0)

Gól:

Pataki E. (2), Kiss I. (2), Vasas T., Éles Z. (2), Somogyi T. (3), Gerghel E., illetve Kiss Zs.

Forrás:haon.hu


 

 

   
Képtalálat a következőre: „hajdúnánás-Derecskei LSE”

Zsinórban a második...

Sajnos a második olyan mérkőzésen vagyunk túl, melyen nem termett babér a számunkra.

A sérülések (Tornyai Viktor, Kun Ádám és még egy pár apró korlátozó tényező)mellett, az eltiltás (Polgár Gábor)sem a legjobb időben történt.

A találkozó a már megszokott forgatókönyvet hozta. Nem játszottunk rosszul, sőt kisebb-nagyobb helyzeteink is adódtak, de a góllövéssel adósak maradtunk. Szerencsére a vendég gárda is hasonló cipőben járt, így az első félidő végén, lőtt gól nélkül vonulhattak be a játékosok az öltözőbe.

A folytatásban hamar megszereztük a vezetést. Jóna Gábor révén sikerült előnybe kerülnünk a 48 percben, melyet a második játékrész közepéig sikerrel tartottuk. Azonban a 60 percben  egy kiállítás miatt emberhátrányba kerültünk, mely nehéz végjátékot vetített elő. Sajnos a félelmünk beigazolódott, hisz Papp Renátóék két pontrúgásnak köszönhetően megfordították az eredményt. Az egyenlítésre már nem maradt energiánk, így maradt a szoros, egy gólos vereség.

És akkor az ami még fejtörést okozhat vezetőedzőnknek. A ránk váró hétvége újabb kemény megmérettetést hoz. Az őszel nálunk elvérző DVSC II otthonába látogatunk és a kérdés csak az, hogy milyen kerettel kelünk útra?

Eredmény:

Hajdúnánás FK–Derecskei LSE 1–2 (0–0)

150 néző. Vezette: Puskás Z. (Horváth G., Jánvári T.)

Hajdúnánás: László T. – Zsuga Á. (Cservák T.), Félegyházi Z. (Kiss L.), Perényi R., Gyöngy T., Újvári Zs., Fodor J., Bencze D., Kovács G., Jóna G. (Richter A.), Tóth V.

Edző: Daróczi Péter.

Derecske: Menyhárt N. – Vadász I., Sólyom M., Csizmadia Cs., Szilágyi M., Alimán J. (Fekete L.), Kovács M., Gali V. (Trembeczki M.), Berán B., Juhos L., Papp R.

Edző: Szép Sándor.

Gól: Jóna G., illetve Papp R., Sólyom M.

Jók: Berán B., Papp R., Juhos L.

Kiállítva: Gyöngy T.

Ifi (félbeszakadt)

Daróczi Péter: Nem nyilatkozik.

Szép Sándor: Megérdemelt győzelmet arattunk. Két gyönyörű szabadrúgás góllal elhoztuk a három pontot. Gratulálok a csapatomnak! További sok sikert kívánok a Hajdúnánás csapatának!

További vasárnapi eredények:

Hosszúpályi SE–Nyíradony VVTK 0–11 (0–3)

Gól

Vasas T.(4), Gál F.(2), Éles Z., Gyügyei Z., Somogyi T.(2), Pataki E.

Téglási VSE–Hajdúböszörményi TE 1–12 (1–6)

Gól

Hevesi F., illetve Oláh N.(2), Nagy M.(2), Lippai T.(2), Linzenbold Zs., Jeremiás G.(4), Tóth B.

Hajdúdorog SE–DASE 2–3 (0–1)

Gól

Juhász T.(2), illetve Varga V., Sütő B., Kiss L.

Hajdúszoboszlói SE–DVSC II. 1–3 (0–1)

Gól

Tóth L., illetve Bereczki D., Sekulic D., Zsóri D.

   
Kapcsolódó kép

Szombati eredmények!

A 27. forduló mérkőzései közül, már hármat is lejátszottak szombat délután.

A három összecsapás közül kettőn papírforma eredmény született, az egyetlen meglepetést a Sárrétudvari KSE-Monostorpályi SE találkozó hozta. Kaszás János Zsolt tanítványai idegenben is győzni tudtak.

Eredmények:

Sárrétudvari KSE - Monostorpályi SE  1-2  (1-1)

gól: Füleki B. illetve Tóth A.,Kiss G.

 

Berettyóújfalui SE - Kabai Meteorit SE  7-1  (3-1)

gól: Sándor Sz.,Jancsó A.,Nagy I.,Szabó G.(3),Polonio-G. illetve Almási Z.

 

Hajdúhadházi FK - Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E  1-4  (1-1)

gól: Halder P. illetve Veres T.(2), Szabó B.(2)

   
Képtalálat a következőre: „futball labda láb”

Vereség Hajdúszoboszlón!

Érdekes és indulatoktól sem mentes találkozón vesztette el csapatunk, a nyolc mérkőzés óta tartó veretlenségét.

A mérkőzés amúgy sem ígérkezett könnyűnek és ez a félelmünk a meccsen be is igazolódott. A hazaiak már az első félidőben két gólos előnybe kerültek,sőt az 58.percben már 3:1-es hazai vezetést mutatott az eredményjelző. Ezen még sikerült kozmetikázni, de a 94. percben kapott újabb találat egyértelművé tette a mérkőzés végkimenetelét. Ezek után már csak Polgár Gábor kiállítása borzolta a vendég csapat idegeit. Elmondások szerint nem volt ekkora különbség a két csapat között, sajnos azonban több hátráltató tényező nehezítette dolgunkat.

Pedig jó lett volna a három ponttal haza érkezni, hisz a Nyíradony VVTK veresége újabb lehetőséget adott számunkra. Folytatás jövő hétvégén, hazai környezetben a Derecskei LSE ellenében.

Eredmény:

Hajdúszoboszlói SE–Hajdúnánás FK 4–2 (2–0)

50 néző. Vezette: Jánvári T. (Hajdú I., Molnár L.)

Hajdúszoboszlói SE: Csobán I.–László R., Márton D., Butor Cs. (Kunkli B.), Pap L. (Pallagi J.), Szabó B., Nagy L., Abdulmaati I. (Kovács Gy.), Kereki M., Pataki P., Tóth L. Edző: Sarkadi Zoltán

Hajdúnánás FK: László T.–Zsuga Á. (Félegyházi Z.), Csatári D., Perényi R., Gyöngy T. (Cservák T.), Fodor J., Polgár G., Bencze D., Kovács G., Jóna G. (Kiss L.), Tóth V. Edző: Daróczi Péter

Gól: Kereki M., Tóth L. (2), Szabó B., illetve Polgár G., Kovács G.

Jók: Mindenki

Kiállítva: Polgár G.

Ifi: 1-0

Sarkadi Zoltán: Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk egy jó erőből álló Nánást sikerült legyőznünk. Köszönöm a csapatnak a hozzáállást ezért szép sport a futball. Gratulálok az ifi csapat bajnoki címéhez.

Daróczi Péter: Nem nyilatkozott.

További vasárnapi eredmények:

DASE–Téglási VSE 5–2 (2–2)

Gól

Varga V., Kiss L., Dobos Á., Németh G., Szalóczi Z., illetve Nagy N., Danó Zs.

DVSC II.–Hajdúdorog SE 2–0 (0–0)

Gól

Zsóri D., Bárány D.

Nyíradony VVTK–Berettyóújfalui SE 0–1 (0–0)

Gól

Jancsó A.

   

8. oldal / 97