Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Képtalálat a következőre: „futsal”

A Nagycserkesz ellen is....

Mint ahogy már említettük, futsal csapatunk számára, a tavasz hozta meg az igazi áttörést.

A Nagycserkesz elleni sikerrel, már túl szárnyalták játékosaink az ősszel látottakat, mind játékban, mind pontok számában, előrelépés történt. Elmondható, most már mindenképp helyünk van ebben a bajnokságban.

A hétfőn lejátszott bajnokin, hamar magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Bár az igazság érdekében azt is meg kell említenünk, hogy a hazai egylet, csere nélkül játszotta le a találkozót. Azonban ez mit sem von le érdemünkből, hisz a  7. perc végére, három gólos előnyt tudtunk kialakítani. A hazaiak ezek után ébredtek, de erejükből csak a szépítésre tellett. A  pihenésre 4:2-es vezetéssel vonulhattunk, ez ekkor még megnyugtató előnynek tűnt számunkra.

A szünetben,talán túlságosan is megnyugodott csapatunk, mert a második félidő eleje, nem rólunk szólt. A cserkeszi gárdának nem csak az egyenlítés sikerült, de a 27.perc végére, már a vezetést magukhoz ragadták. Ekkor csapatunk is ritmust váltott és egy 3:0-ás periódusnak köszönhetően, ismét két góllal sikerült meglépni. Ezek után már nem tudott egyenlíteni a Nagycserkesz és ha a végére nehezen is , de megérdemelt győzelmet arattak játékosaink.

Eredmény:

Nagycserkesz SZ. SE - FLAMINGO KLC  6-7  (2-4)

gólok: Lakatos Péter, Szabó Dávid (3), Kovács Erik Dávid, Kósa Tamás illetve Polgár Gábor (3), Cservák Tibor (2), Kovács Gergő, Kiss Lajos

A bajnokságban történt egy kis változás. A Tarpa SC, nem vállalta a további folytatást, így 12-re csökkent a bajnokság létszáma.

 

   
Képtalálat a következőre: „hajdúnánás-Hajdúböszörmény futball”

Vereség, egy jó meccsen!

Az ellenfél edzője szerint, egy megyei szinten izgalmas és fordulatos mérkőzést játszott egymással, a Hajdúböszörmény és a Hajdúnánás.

Bővebben...
   
Képtalálat a következőre: „focis képek”

Eredményeink!

A hétvégén, elindult a megye I-es bajnokság tavaszi sorozata.

Bővebben...
   
Kapcsolódó kép

Kezdésnek, egy pont!

Mint ahogy már jeleztük, első bajnoki mérkőzésünket, az időjárás viszontagságainak köszönhetően, Berettyóújfaluban játszottuk le.

A találkozó nem hozott magas színvonalat, melyet most a hideg, valamint az erős szél számlájára írhatunk. Ezen hátráltató tényezők ellenére, góllal indítottuk a mérkőzést. A második percben, egy szögletet sikerült gólra váltani. A beadás mindenkin átszállt, de Fodor János résen volt és a visszaívelt labdájára, Tornyai Viktor érkezett a lehető legjobb időben. A folytatásban a Berettyóújfalu gárdája dominált, de ez nem eredményezett komolyabb gólveszélyt kapunkra.  A mi játékunk sem volt gördülékeny, amit a szezon eleji formára, valamint az erős szembe szélre foghatunk.Szerencsére a hazaiak is idény eleji játékkal rukkoltak elő, lapos mérkőzés volt, komolyabb lehetőségek nélkül.

A második félidő sem hozott komolyabb változást. A Szitkó csapat volt meddő fölényben és a 66.  percben elért góljukig nem voltak veszélyesek kapunkra. Ekkor, sajnos lemaradtunk egy pontrúgásról és hibánkat kihasználta a hazai alakulat. Ezek után megpróbáltunk ritmust váltani és helyzeteket tudtunk kialakítani, de vagy pontatlanul céloztunk, vagy a hazai hálóőr állta útját lövésünknek. Így maradt a végére a döntetlen , mely a mérkőzés összességét tekintve reális eredménynek mondható.

Eredmény:

Berettyóújfalui SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  1-1  (0-1)

gólok: Csordás J. a 66. illetve Tornyai Viktor a 3. percben

Részletes jegyzőkönyv később!

A hétvége eredményei:

Hajdúhadházi FK - Derecskei LSE  1-3

Hosszúpályi SE - Sárrétudvari KSE  0-4

Téglási VSE - Monostorpályi SE  0-3

Hajdúdorog SE - Kabai Meteorit SE  2-3

Hajdúszoboszlói SE - Nyíradony VVTK  0-3

DVSC II - Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.  5-2

DASE - Hajdúböszörményi TE  0-4

 

   
Kapcsolódó kép

Csak a 19...

A  kora nyárra tervezett NB III-as rájátszásnak  köszönhető az a tény, hogy a megye I-es bajnokságnak már február végén indulnia kell.

Bővebben...
   
Képtalálat a következőre: „futsal képek”

Polgár show, Gyulaházán!

Polgár Gábor góljainak és Perényi Roland találatának köszönhetően ,értékes győzelemnek örülhettünk Gyulaházán.

Pedig nem úgy indult az összecsapás, mint ahogy azt a végeredmény tükrözi.

Elég hamar hátrányba kerültünk és ez az 5. perc végére meg is duplázódott. Igaz a szépítő találatra sem sokat kellett várni, de ezek után ismét a hazai rohamok, gólok következtek. A 17. percben, már három találattal bizonyult jobbnak a Gyulaháza, de küzdeni akarásunknak köszönhetően innen is volt visszaút. Az egyenlítés nem sikerült ebben a játékrészben, de egy gólra fel tudtunk zárkózni. 4-3

A folytatás is hektikusra sikeredett. A 27. perc végére már a vezetést is át tudtuk venni, azonban elég volt egy kis rövidzárlat és újból a hazaiaknál volt az előny. A találkozó véghajrájába,  egy gólos hátránnyal érkeztünk és hiába voltak jó támadás vezetéseink, a várva-várt gól, csak nem akart megszületni. Már mindenki elkönyvelte a vereséget, de a 40. minutum meghozta a feltámadást. Az utolsó percben, Polgár Gábor kétszer is eredményes tudott lenni és ezzel nagyon fontos három ponthoz juttatta csapatunkat. A győzelem értékét növeli az a tény, hogy egy igazi 6 pontos rangadót tudtunk abszolválni.

Eredmény:

Gyulaháza KSE - Flamingo KLC  6-7  (4-3)

gólok: Tóth Dávid (4), Farkas Gergő (2) illetve  Perényi Roland, Polgár Gábor (6)

A folytatásban, hazai pályán fogadjuk, a tabella második helyé álló Mád FC gárdáját.

Reméljük, csapatunk ott is folytatja majd tavaszi jó szériáját!

 

   
Kapcsolódó kép

Az újak...

Az utolsó felkészülési mérkőzésünk után, melyet e DEAC NB III-as csapata ellen játszottunk, már a bajnoki rajt lebeg a szemünk előtt.

Bővebben...
   
Kapcsolódó kép

Meg a második...

A téli pihenő után, úgy néz ki, rátalált csapatunk a helyes útra!

Az egy hónapos "semmit tevés", harapóssá tette csapatunkat, mely az eddig lejátszott 4 tavaszi forduló alatt, 7 pontot gyűjtött. E jó sorozat eddigi utolsó állomása, a hétfő este lejátszott Tarpa elleni összecsapás volt.

A vezetést elég hamar megszereztük. A találkozó 2. percében, már nálunk volt az előny, de a vendégek sem mondtak le a góllövés lehetőségéről és a 6. percben már ők álltak nyerésre. Ez az időszak nem a védelmekről, védekezésről szólt, hisz a vendégek vezető találatára, szinte azonnal jött a válasz.Gyors gólváltások jellemezték ezt a felvonást, így nem volt meglepő, hogy a 20. perc végére, már hét gólt láttak a kilátogató nézők.

4-3 ide!!!

A második félidő már nem tartogatott ennyi találatot. A helyzeteink ekkor is megvoltak, de a kialakított ziccerek közül már csak kettőt tudtunk gólra váltani. Ezzel a sikerrel megszereztük a tavaszi fordulók második győzelmét, mely erőt adhat a folytatásra.

Eredmény:

Flamingo KLC - Tarpa SC  6-3  (4-3)

gólok: Kiss Lajos (3), Polgár Gábor, Cservák Tibor (2) illetve Gajdos Csaba, Polácsek Patrik, Jóna Gábor (öngól)

A következő fordulóban:

2018.02.19-én Gyulaházán lesz jelenésünk. A mérkőzés kezdési időpontja, 18:30

Addig pedig edzések, majd vasárnap délelőtt, a DEAC elleni felkészülési mérkőzés következik!

Itt bemutatkozhatnak csapatunk új játékosai, akik még ezen a héten bemutatásra kerülnek!

Felkészülési találkozó:

2018.02.18 vasárnap,  11:00

Debreceni EAC (NB III) - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK


   
Kapcsolódó kép

Döntetlen Debrecenben.

Felkészülési meccs hiányában, csapatunk játékosai, az MLSZ Regionális Futsal Bajnokságában lépnek pályára hétről-hétre. Ez nem volt másképp ezen a héten sem és egy végletekig kiélezett mérkőzésen, egy ponttal a zsebünkben térhettünk haza.

A mérkőzés első félidejében, a debreceni alakulat ragadta magához a kezdeményezést és a félidő végére, két góllal meglépett. Azonban játékosaink a második félidőben megmutatták, hogy nem szabad leírni őket. Egy jó véghajrát bemutatva, egyenlőre tudtuk hozni az összecsapást.

Eredmény:

Debreceni EAC - Flamingo KLC  5-5 (4-2)

gólok: Pázmándi D.(2),Rácz Zs.,Urszuly J.,Zsuga Á.(öngól) illetve Kiss Lajos, Csatári Dávid, Cservák Tibor(3)

A folytatásban, hétfőn este, ismételten hazai pályán játszik csapatunk!

2018.02.12. hétfő   Hajdúnánás  20:30

Flamingo KLC - Tarpa SC

A tabella állása a 17. forduló után:

 

1
NYÍRBÁTORI SC 15 15 0 0 99 50 49 45
2
MÁD FC 15 13 0 2 113 51 62 39
3
MEAFC 16 9 3 4 79 72 7 30
4
DREAM - CAR FUTSAL CIGÁND 15 8 2 5 87 58 29 26
5
DEBRECENI EAC 15 8 2 5 94 92 2 26
6
LEVELEK SE 16 7 2 7 76 85 -9 23
7
NAGYCSERKESZI SZ. SE 16 7 1 8 89 98 -9 22
8
DSC-SI 16 7 0 9 89 81 8 21
9
GYULAHÁZA KSE 16 6 2 8 91 96 -5 20
10
FUTSAL NYÍREGYHÁZI SC. 16 5 3 8 56 60 -4 18
11
FLAMINGO KLC 15 3 2 10 63 79 -16 11
12
NYÍRKARÁSZI KSE 16 1 3 12 58 130 -72 6
13
TARPA SC 15 1 2 12 78 120 -42 5
   
Kapcsolódó kép

Csak futsal...

A magunk mögött hagyott hét, két mérkőzést hozott volna játékosainknak!

Sajnos, csak a futsal bajnokit rendezték meg Hajdúnánáson,a felkészülési mérkőzésünk elmaradt. Ennek oka, az ellenfél (DASE) nem tudott kiállni.

A hétfőn lejátszott futsal mérkőzésen (melyen méltó ellenfelei tudtunk lenni a bajnokságot vezető Nyírbátornak), a vereséget nem tudtuk elkerülni. Végig koncentrált játékra késztettük ellenfelünket,de az apróbb hibáinkat kíméletlenül megbüntették.

Eredmény:

Flamingo KLC - Nyírbátori SC 0-3  (0-1)

gólszerzők: - illetve Ráti Gergő, Szilágyi Gábor, Balogh Péter

A javításra, Debrecenben lesz lehetőségünk! Hétfő este, a Debreceni EAC gárdájához látogatunk. A 6. helyezett hazaiak, a január 15-én lejátszott idegenbeli döntetlenjük óta, nem léptek pályára.  Az októberben lejátszott mérkőzésünkön a vendég DEAC örülhetett, így akár revánsot is vehetnénk rajtuk.

2018.02.05. Debrecen 18:30    Debreceni Egyetemi Sportcsarnok

DEAC - Flamingo KLC

Felnőtt keretünket ért változásokról:  A több évig csapatunkat erősítő, majd a DASE és Bükkzsérc csapatát segítő Jóna Gábor, ismételten kék-sárga szerelést húz tavasszal.

 

 

   
Kapcsolódó kép

Nehéz körülmények...

Nem a legideálisabb körülmények között játszotta le csapatunk, a második felkészülési találkozóját.

Pedig a időjárásra és az ellenfélre nem lehetett panasz, de a saját pályánk lett a legnagyobb ellenségünk.

A mély talaj nem engedte a folyamatos játékot és így akadtak apróbb hibák, de sikerünk megérdemelt volt. Mint ahogy az lenni szokott, nem volt minden tökéletes, azonban ez a találkozó is jól illeszkedett bele felkészülésünkbe.

Eredmény:

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Görbeházi KSE  5-0

gólszerzők: Kiss Lajos, Jóna Gábor, Kovács Gergő(2), Gyöngy Tamás

Sok pihenőre nem számíthatnak játékosaink! A mai összecsapás után, hétfőn, ismételten teremben kell helyt állni. Ez nem lesz egyszerű feladat, hisz a futsal bajnokságot vezető Nyírbátort látjuk vendégül. Papírforma szerint nem mi vagyunk a meccs esélyesei, de ha a MEAFC elleni gólra törő játékunkat meg tudjuk ismételni, nehéz percek elé nézhet ellenfelünk.

MLSZ Regionális Futsal Bajnokság

2018.01.29. Hajdúnánás  20:30

Flamingo KLC - Nyírbátori SC

   

8. oldal / 94

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.02.18. 18:30 Újfehértó, Nagycserkeszi SZ. SE - Flamingo KLC

Bajnoki mérkőzés

2019-02-24 14:00
Hajdúnánás-Flexo 2000 FK -:- Kabai Meteorit SE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 43 vendég böngészi