Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Kapcsolódó kép

Egy mérkőzés vasárnap!

Egy mérkőzés maradt vasárnap délutánra!

Ezen,  a tavalyi év ezüstérmese, egy góllal tudott nyerni, a szervezett játékot bemutató Hajdúszoboszló ellen! Így elmondhatjuk, hogy érdekes módon, az első fordulóban nem született döntetlen eredmény! A vendégeknek, a vereség mellett talán az a legfájóbb, hogy az egyetlen találatot az az Éles Z. szerezte, aki az elmúlt szezonban még náluk rúgta a bőrt!

 

Nyíradony VVTK- Hajdúszoboszlói SE  1-0  (0-0)

Gól: Éles Z.

 
Labda, Labdarúgó, Fű, Makró, Püspöksüveg, Futball

Másodikra sem...

A hét közepén lejátszott kupamérkőzés után, szombaton, ismét Berettyóújfalu-Hajdúnánás találkozót rendeztek.

Bővebben...
   
Kapcsolódó kép

Átigazolási híreink!

Mint ahogy egy korábbi cikkünkben utaltunk rá, keretünk teljesen megváltozott a ránk következő bajnoki idény előtt!

Az elmúlt kiírásban, 5. helyen végző Hajdúnánás-Flexo 2000 FK-t, több mint egy tucat játékos hagyta el.

Bővebben...
   
Kapcsolódó kép

Ennyi volt!

A szombaton lejátszott első forduló után, tegnap délután, újabb megmérettetés várt csapatunkra.

A Magyar Kupa megyei selejtezőjének második fordulójában, újra egy "osztálytárs" ellen kellet volna győzedelmeskedni!

A sors (a  hétvégi megye I-es rajt előtt),azt Berettyóújfalu SE-t sodorta az utunkba,aki ellen a ránk következő hétvégén, újra meg kell majd küzdeni.Sajnos az első megmérettetés nem a mi szánk íze szerint alakult. A mezőnyben egyenrangú ellenfélként szerepeltünk, de a hazai alakulat kevesebb egyén hibát vétett így elmondhatjuk, hogy megérdemelten jutott tovább. A mérkőzés már az első félidőben eldőlt, Szitkó Robi csapata,könyörtelenül kihasználta védelmi megingásainkat.

A második 45 percben hiába próbáltunk meg mindent, erőnkből egy szépítő találat,valamint egy meg nem adott gól sikeredett.Ez a félidő már jobb volt, mezőnyfölényt tudtunk kialakítani. Azonban az első félidő  hibái megpecsételték sorsunkat, így a mérkőzés végére nem maradt más , mint gratulálni az ellenfélnek.

Számunkra ezzel befejeződött a Magyar Kupa,most már teljes erőbedobással, a Berettyóújfalu elleni bajnoki rajtra kell felkészülni. A látottak alapján, van még min "csiszolni"!

Eredmény:

Berettyóújfalui SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  4-1  (4-0)

Gólszerző: Cservák Tibor

Csapatunk kerete, a kupa mérkőzésen:

Tóth D.- Kállai M., Tornyai V., Zsuga Á., Kun Á.,- Cservák T., Félegyházi Z., Fodor J., Gyöngy T., - Polgár G.,Kiss L.

csereként pályára lépett még: László T., Győri T., Vígh L.


   
Képtalálat

Megszületett...

Megszületett csapatunk első győzelme, a 2017/2018-as szezonra való felkészülése során.

Ehhez nem kellett más, mint az első tétmérkőzés. Vasárnap délután, a Magyar Kupa megyei selejtezőjének első fordulójában, az osztálytárs, Hosszúpályi SE látogatott városunkba. Egy negyed órás késéssel és egyre erősödő szélben vetették bele a harcba magukat a mérkőző felek.

Csapatunk, ebben az összeállításban kezdett az első hivatalos találkozón:

Tóth D.- Csatári D., Kállai M., Vígh L., Tornyai V.- Cservák T., Kun Á., Zsuga Á., Perényi R.,- Fodor J., Kiss L.

a cserepadon: Győri T., Dallos-Nagy T., Polgár G.,

 

Az első félidőben, "idény eleji" formát mutattak be a csapatok .Rengeteg pontatlanság, apró technikai hiba jellemezte mindkét társaság játékát. A kapuk ritkán forogtak veszélybe, csendesen csordogált a mérkőzés.

Szünet után, nagyobb sebességre kapcsolt a hazai gárda.Ennek eredményeként, már a 47. percben a vendégek hálójában táncolt a labda. Az egyik friss szerzeményünk, Perényi Roland talált a Hosszúpályi kapujába. Játékosaink ezek után sem álltak le a támadás vezetésekkel.Bár ebben az időszakban is voltak apróbb hibák, de a helyzetkihasználásunkban nagy előrelépés volt megfigyelhető. Fodor János, 60. minutumban esett szabadrúgás góljával, már kettő volt az előnyünk. Majd, a félidőben pályára lépő újabb debütáns, Polgár Gábor percei következtek. Frissen igazolt játékosunk, 68,78,90. percben szerzett góljaival egyértelművé tettük, hogy ebből a párharcból csak mi juthatunk tovább.

Eredmény:

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Hosszúpályi SE  5-0  (0-0)

Gólszerzők: Perényi R., Fodor J., Polgár G.(3)

Mindent összevetve, idény eleji formát bemutatva, a második félidőben történt jobb helyzetkihasználásunk eredménye ez a fölényes győzelem.

Folytatás a második fordulóban, valamint a hétvégén az első bajnokin!

Ami még fontos:

Pártoló tagunknak köszönhetően (Hrickó András), az első hazai bajnoki mérkőzésig, még mindig lehet licitálni a DIÓSGYŐRI VTK játékosai által aláírt labdára.

A licit határideje, a  Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Hajdúböszörményi TE elleni találkozót megelőző nap! 2017.08.18.

A liciteket, az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen tehetik meg!

Szeretnénk, ha minél többen licitálnának, hiszen a befolyt összeget, az egyesület alapcéljainak megvalósítására fordítjuk!

Reméljük, hamar gazdára talál majd a laszti!

Kedves pártoló tagunkat, pedig az első hazai bajnoki mérkőzésünk kezdőrúgása illeti meg!

 

   
Kapcsolódó kép

Lehetett volna....

Csapataink közül, már csak a felnőttek "kivesézése"maradt hátra.

A 2016/2017-es szezonban, titkon abban reménykedtünk, hogy a jó kerettel rendelkező "nagy csapat", év végén éremnek örülhet majd. Sajnos ez nem jött össze és a 30 forduló lejátszása után, az eredmények szerencsés alakulása is kellett ahhoz, hogy megtartsuk az 5. pozíciót.

Bővebben...
   
Kapcsolódó kép

Augusztus elején indítjuk!

Az új szezonra való felkészültségünket, edzőmérkőzések lejátszásával ellenőrizzük.

Sajnos, az eddig magunk mögött hagyott két mérkőzésen, nem a szebbik arcát mutatta csapatunk. Igaz erre magyarázatot adhat az a tény, erősen tartalékosan szálltunk harcba soros ellenfeleinkkel szemben. A felkészülési mérkőzések sorát, a ma este rendezendő, Debreceni EAC - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK mérkőzéssel zárjuk. Nem lesz könnyű menet,hisz a debreceni alakulat az NB III- as bajnokságra készül.

Bővebben...
   
Kapcsolódó kép

Újabb vereség!

Sajnos a második mérkőzésünkön sem tudtunk győzelemnek örülni!

Egyéb elfoglaltságok miatt, ismételten tartalékos kerettel utaztunk soros ellenfelünkhöz és a góllövés terén már előre léptünk, de védekezésben még van hova fejlődnünk.

A jól erősítő borsodi alakulat ellen, kifejezetten gól gazdag "vízilabda" eredményt értünk el.  A mai találkozó rámutatott azokra a hibáinkra , melyet a közeljövőben mindenképp orvosolni kell majd. A támadás vezetésünk még csak-csak működött, de sajnos hátul is gólképesnek bizonyultunk.

Igaz ez a koncentrálatlanság még betudható annak a ténynek, hogy a felkészülés első heteiben jár csapatunk!

A keretünk is képlékeny még, vannak megkeresések játékosaink iránt, így történhet még változás!

Tények:

Sajószöged - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK    8-5

Góljainkat: Kiss Lajos (2), Gyöngy Tamás (3) szerezte

Következő edzőmérkőzésünket, ha minden igaz, augusztus 2-án a Debreceni EAC csapatával játszuk.  Pontos kezdési időponttal még nem tudunk szolgálni.

Addig is edzések és reméljük a következő fellépés már meghozza a várva várt győzelmet is. Bár talán az eddigi legnehezebb fellépésünk következik a felkészülési mérkőzések sorában.

Hajrá Hajdúnánás!!

   
Kapcsolódó kép

Nem indult...

Nem indult jól, felkészülési mérkőzéseink sora!

Az első megmérettetésen, a Szabolcs-Szatmár- Bereg Megye, megye II-es osztályába kieső Ibrány SE volt az ellenfél!

A tavaly még megye I-es alakulat, az azonnali visszajutást tűzte ki célul, ezért a megye II-es viszonyokhoz képest, komoly erősítést vitt véghez. Több ismert és akár az NB III-at megjárt játékos kötelezte el magát a vendéglátókhoz, így a kissé tartalékos csapatunk, komoly ellenállásba ütközött.

A heti két edzés  mellett, ez volt az első fellépésünk és elmondható, hogy játékosaink fáradtabban léptek pályára. Az első 45 percben még jól tartottuk magunkat, sőt pontrúgásaink is veszélyesek voltak. Sajnos támadásvezetéseink nem jártak sikerrel, gólt nem lőttünk. Gólt így is láthatott a kilátogató közönség. Egy hazai akciót sikeresen vittek végig az ibrányi játékosok, így egy gólos hátrányba kerültünk a félidő végére.

A második félidőben is a hazaiak domináltak főleg. Mi próbáltuk frissíteni csapatunkat, azonban a fásultság látszott keretünkön. Sajnos ekkor már többször odaértek kapunk elé a hazai támadók és négyszer még mattolták védelmünket és utolsó mentsvárunkat, "kapusunkat".

Azonban elkeseredésre nincs okunk, ez csak egy felkészülési találkozó volt. A komoly terhelésen átesett csapatunknak lesz még lehetősége a javításra. Ezt, már a hétvégén meg is tehetik, hiszen szombat délelőtt, a Sajószöged otthonába látogatunk majd. Ez a találkozó sem ígérkezik könnyűnek, elmondások szerint, a Borsod megyében vitézkedő hazai csapat is jelentős vérfrissítésen esett át!

Eredmény:

Ibrány SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  5-0  (1-0)

A mérkőzésen, egy újabb arccal találkozhattunk! Edzéseinket látogatja, Vígh Levente,aki a Diósgyőr, Debreceni L.A. valamint a Hajdúböszörményi TE korosztályos csapatait erősítette eddig.

Következő "fellépésünk:

2017.07.29.  szombat,   10:00-tól

Sajószöged - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

   
Kapcsolódó kép

Érmeseink!

Ez az év is hozott számunkra dobogós helyezést!

A Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  utánpótlás csapatai közül,  az U-19-es korosztály ért el olyan eredményt, mely a végelszámolásnál a harmadik helyet eredményezte.

Bővebben...
   
Képtalálat a következőre: „futball edzés képek”

Megkezdtük!

Ismét labdarúgóktól volt "hangos", A Nagy Norbert Sportközpont!

Bővebben...
   

6. oldal / 87

Futsal bajnokság


2018.02.26. Hajdúnánás 20:30 Flamingo KLC - Mád FC

Bajnoki mérkőzés

2018-02-25 14:00
Hajdúnánás-Flexo 2000 FK -:- Berettyóújfalui SE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 109 vendég böngészi