Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Forráskép megtekintése

Jó rajt...

A lehető legjobb eredménnyel indította csapatunk, a 2018/2019-es szezont.

A bajnokság első fordulójában, Kabán kellett helyt állnunk és számunkra a lehető legkedvezőbb eredmény született.

A hazai egylet, csere játékosok híján a kezdő 11-el próbálta meg feltartóztatni játékosainkat, mely nem ígérkezett egyszerű feladatnak. Ebbéli reményeiket a 19. percben Polgár Gábor révén szerte foszlattuk, sőt ezek után is támadásban maradtunk. Előnyünket a 36. percben Szilágyi Ákos góljával megdupláztuk és ekkor már érezhető volt, hogy a  tartalékos hazai gárda kis eséllyel pályázik az egyenlítésre.

A folytatás is hasonló képet mutatott. Azonban a góllövők sorrendjébe változás történt. A második félidő 13. percében Szilágyi Ákos második gólja, már a három gólos fórt jelentette számunkra. A hazaiaknak kevés lehetőségük volt és ezek a helyzetecskék is elhaltak a vendég védelemben.  A kegyelemdöfést Polgár Gábor vitte be a Plókai legényeknek. A tavalyi házi gólkirályunk is megrúgta a maga második gólját, ezzel egyértelművé téve a mérkőzés végkimenetelét.

Mindent összevetve, a minden csapatrészben jobb teljesítményt mutató keretünk, megérdemelten hozta el Kabáról a pontokat. Reméljük a folytatásban is ilyen gólerősek tudunk maradni.

Eredmény:

Kabai Meteorit SE–Hajdúnánás FK 0–4 (0–2)

100 néző. Vezette: Takács I. (Juhász D., Erdélyi T.)

Kabai Meteorit SE: Jónás B.–Kovács Gy., Kunkli B., Galóczi P., Mester M., Plókai G., Rostás G., Tamás m., Veres N., Szegi J., Czidor R.

Edző: Plókai Mihály

Hajdúnánás FK: László T. (Tóth D.)–Zsuga Á., Tornyai V. (Kovács Gy.), Perényi R., Cservák T. (Gyöngy T.), Rőth A., Fodor J., Polgár G., Bencze D. (Félegfyházi Z.), Szilágyi Á., Kiss A. (Kiss L.)

Edző: Daróczi Péter

Gól: Polgár G. (2), Szilágyi Á. (2)

Jók: Mindenki

Ifi: 0-13

Plókai Mihály: Minden tiszteletem azoké a játékosoké, akik a mérkőzésre eljöttek.

Daróczi Péter: Nem nyilatkozott.

A hétvége további eredményei:

Bocskai SE Vámospércs – DVSC II. 4–4 (3–2)

DEAC–Hajdúhadházi FK 5–1 (3–1)

Derecskei LSE–Monostorpályi SE 2–1 (1–0)

Hajdúböszörményi TE–Hosszúpályi SE 12–1 (7–0)

Nyíradony VVTK–Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 3–0 (1–0)

Sárrétudvari KSE–Hajdúszoboszlói SE 1–0 (1–0)

Berettyóújfalui SE–DASE 4–1 (3–0)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Forráskép megtekintése

Friss híreink!

Az első  hivatalos mérkőzésünk eredménye mellett, több fontos információval is adósok vagyunk szurkolóink felé!

Első lépésként, utolsó edzőmérkőzésünk tényleg 2:2-es végeredményt hozott, de nem a Hajdúböszörményi TE ellen játszottuk! A mérkőzés augusztus 1-re volt lekötve, de a hazai csapat nem tudta vállalni az összecsapást. Gyors szervezésnek köszönhetően, a Kállósemjén gárdája ugrott be helyettük és  sok kemény belépőt hozó derbin értük el e döntetlen eredményt.

Csapatunkhoz négy játékos csatlakozott a holtszezon alatt. Ők név szerint:

Kiss Attila, aki több NB II-es és NB III-as mérkőzéssel a háta mögött választott bennünket, legutolsó csapata pedig a megye II-es Újszentmargita volt.

Rőth András Pál, ő a bajnoki aranyat szerző Hajdúböszörményi TE csapatából tette át székhelyét Hajdúnánásra. Fiatal kora ellenére, több NB III-as és megye I-es bajnokin szerepelhetett már.

Kondora Konrád, egy éves Szabolcs megyei kitérő után, újra csapatunkat erősíti majd edzőnk fia. Leigazolásával bővül hátvéd sorunk, rutinjára nagy szükségünk lesz.

Szilágyi Ákos, az újfehértói játékos-edzői feladatát feladva érkezett vissza városunkba. A középpályán, esetleg a csatársorban is bevethető játékos hosszú idő után szerepelhet ismét kék-sárga szerelésben.

Friss igazolásaink bővebb bemutatására még a héten sor kerül!

 

A Hajdúnánás-Flexo 2000 FK, vasárnap délután lejátszotta első hivatalos mérkőzését, az új szezonban. Az MLSZ, Megyei Magyar Kupa selejtezőjében érdekelt csapatunk, a Hajdúszoboszlói SE otthonában juthatott volna a második fordulóba. Sajnos ez nem sikerült!

Az idény eleji formát mutató egyletek, egy nem túl látványos összecsapást hoztak össze. Az első játékrész főleg mezőnyjátékot hozott, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A folytatásban hamar megszerezte a vezetést a hazai alakulat, melyet négy percen belül egalizálni tudtunk.  A gól sem hozta meg a színvonal emelkedést, a csapatok egymás hibáiból éltek. Sajnos egy súlyosnak tűnő sérülés miatt, több percig állt a játék, hisz játékosunkat, Tóth Viktort, a mentőszolgálat tagjai szállították kórházba. Első információnk szerint, Viktor szalag szakadást szenvedett és ez úton KÍVÁNUNK SZÁMÁRA MIELŐBBI FELGYÓGYULÁST. Reméljük  a lehető leghamarabb visszatud térni közénk. A mérkőzés hátralevő részében is az eddig látott játékot produkálták a mérkőző felek, azonban egyetlen egy védelmi megingásunkért, súlyos árat kellett fizetnünk. A hazai kontrát csak szabálytalanul tudták megakadályozni védőink és a megítélt szabadrúgást ha nehezen is de gólra tudták váltani a szoboszlói játékosok. A maradék időben pedig nem tudtunk egyenlíteni, bár egy alkalommal nagyon közel jártunk hozzá.

Ezzel eldőlt, hogy csapatunk számára nem maradt más, mint felkészülni a hétvégi bajnoki rajtra! A kupa második fordulójába a Hajdúszoboszló csapata léphetett ebből a párosításból.

Eredmény:

Hajdúszoboszlói SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  2-1  (0-0)

gól: Szabó B., László R., illetve Polgár Gábor

Szombat délután pedig  a megye I-es bajnokság 1. fordulójában leszünk érdekeltek. Idegenben kezdünk, az elmúlt bajnoki szezon 12.helyén végző Kabai Meteorit SE otthonában

2018.08.11.    17:00

Kabai Meteorit SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

A felnőttekkel együtt, az U-19-es korosztályunk is megkezdi szereplését. Mérkőzésük szintén Kabán lesz megrendezve, 15:00-ás kezdéssel.

Bízunk a sikeresebb folytatásban, reményeink szerint hat ponttal gazdagodunk majd a hétvégén!

Hajrá Hajdúnánás!

   
Forráskép megtekintése

Döntetlen...

Döntetlen eredményt értünk el szerda este, egy átalakulóban lévő csapattal szemben. Bővebben...

   
Forráskép megtekintése

Hivatalos mérkőzéseink.

Hivatalos mérkőzéseink sorát, az augusztus 5-én rendezendő Megyei Magyar Kupa selejtezőjével indítjuk.

Bővebben...
   
Forráskép megtekintése

Több mint egy...

Igazi gól parádét  rendeztek játékosaink ma délután Ónodon.

A helyi megye kettes alakulat nem tudott nagy ellenállást kifejteni, így több mint  egy tucat gólt lőve, egyértelmű győzelmet arattunk.

A játék minden elemében a vendéglátók fölé nőtünk, győzelmünk egy pillanatig nem forgott veszélyben. Azt tudjuk, hogy a bajnokságban ettől nehezebb mérkőzések várnak majd ránk, de a taktikai elemek gyakorlására ez a találkozó mindenképpen jó volt.

Eredmény:

Ónod - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  0-13

gólszerzők: Szilágyi Ákos (4), Polgár Gábor (4), Gyöngy Tamás (3), Rőth András Pál, Tóth Viktor

Szerda délután ehhez képest nagyobb erőpróba elé nézünk. Bár az hírlik, hogy a Hajdúböszörmény csapata is nagy változáson ment keresztül, de a megye I-re készülő Bogdanovic alakulat nem lesz könnyű falat.

Tehát aki élőben akar bennünket látni, 2018.08.01.  17:00  Hajdúböszörmény

Hajdúböszörményi TE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

   

Vasárnap Ónod ellen!

Ez a hétvége sem marad felkészülési találkozó nélkül.

Sajnos kedvenceinket most sem láthatjuk hazai pályán, hisz az Ónod kérésének teszünk eleget. A Borsod -Abaúj- Zemplén megyében vitézkedő csapat, az elmúlt évben a megye II-es osztály, Közép csoportjában vitézkedett.  A 16 fős mezőny 12. helyén végeztek és a 30 találkozó alatt, 12 győzelmet, 2 döntetlent és 16 vereséget értek el.

Ez a meccs ismét vasárnap délután kerül megrendezésre, mégpedig 16:00-ás kezdéssel.

És ha egy üzlet beindul! Játékosaink számára a jövő hét is kemény menetet hoz. A szokásos edzések mellett, szerdán újra pályára kell lépni. Következő ellenfelünk, a megye I-et megnyerő, de az NB III-at felkérésre sem vállaló Hajdúböszörményi TE lesz. Ez a derbi is idegenben lesz megrendezve, Hajdúböszörményben, 17:00 ás kezdéssel.

2018.07.29.   16:00

Ónod - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

2018.08.01.  17:00

Hajdúböszörményi TE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Csapatunk keretét ért változásokról!

Az amúgy is erős kerettel rendelkező csapatunk, négy játékossal próbál megegyezni. A négy fő közül kettő Hajdúnánáson nevelkedett, míg egy futballista a szomszédos Hajdúböszörményből, egy pedig a megye II-ben vitézkedő Újszentmargita csapatától érkezhet. Sajnos a nevük még tabu, bemutatásuk a hivatalos átigazolás után fog megtörténni.

Az érkezők mellett a távozók listáján is szerepelnek játékosok, de az ő nevükre is később derül fény.

Sőt, úgy néz ki, hogy csapatunk honlapja is megváltozik a közeljövőben. Egy mindenki számára modernebb és átfogóbb képet biztosító felületet láthatnak majd szurkolóink, mely magába foglalja majd az utánpótlás csapataink eredményeit, a különböző korosztályok játékos állományával együtt.

Az új honlap a TAO keretein belül valósulhatott meg és feltöltése folyamatban van. Úgy hogy ne érjen majd senkit váratlanul, ha nem sokára az új felület tűnik majd fel ezen a címen! De ha mégis lassabb lenne a feltöltés , a facebook oldalunk folyamatosan nyomon követi az eseményeket!

Reméljük csapatunk játéka  és az új felület is elnyeri majd tetszését szurkolóinknak!

Hajrá Hajdúnánás!

 

   
Forráskép megtekintése

Elkezdődött...

Már egy hete annak, hogy Daróczi Péter vezetésével újra munkába álltak futballistáink

Ami a leghihetetlenebb a dologban az, hogy egy olyan kerettel, amely csodával határos módon nem széledt széjjel. Az elmúlt évek felkészülési időszakai rendre azért voltak nehezek és sikerültek hektikussá, mert mindig új csapatot kellett építeni. Most úgy néz ki, hogy  nem lesz nagy változás. Egyenlőre senki nem jelezte  távozási szándékát, pedig a magunk mögött hagyott év szereplése kapóssá tette játékosainkat. Megkeresések voltak játékosok iránt, de a csábított futballisták eddig ellen álltak.

Az érkezési oldalon sem tudunk egyenlőre újat mondani. Hazudnánk ha azt mondanánk, hogy nincsenek próbálkozók, de az í-re a pontot a szakvezető teszi fel majd.

Klubunk négy felkészülési mérkőzést kötött le.

Ezek közül már a Tokaj FC elleni ütközet már megrendezésre is  került. Kissé tartalékos felállásban, az első félidőben jobban játszva négy gólos győzelmet arattunk a Borsod megyei csapat ellen.

A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy mindösszesen 80 percet töltöttek a csapatok a pályán! Egy vihar vetett véget az összecsapásnak, a sűrű eső és az égi jelenségek az öltözőbe zavarták a szemben állókat.

Eredmény:

Tokaj FC - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  0-4

gólszerzők: Polgár Gábor, Perényi Roland, Pogácsás János ,Kiss Lajos

A vasárnap délután lejátszott találkozó mellett megmérkőzünk még a Tiszalök, a Tiszavasvári, valamint a Hajdúböszörmény csapataival is. Pontos időpontokkal egyenlőre még nem tudunk szolgálni, de ezen hiányosságunkat a későbbiekben pótolni fogjuk szurkolóink felé.

A ránk váró hét ismét fárasztó edzéseket hoz  és edzőnket ismerve, a fizikai felkészítés mellett lassan a taktikai elemek is előtérbe kerülnek.

Természetesen az edzőmeccsek eredményeivel  megpróbálunk a lehető leghamarabb jelentkezni, de a keretünket ért változásokról csak a hivatalos bejelentés után fogunk értesítést adni.

Az elkövetkező időkben az elmúlt szezon bizonyos részei is megelevenedhetnek , bemutatjuk a hivatalos végeredményeket és különböző statisztikák is  elérhetőek lesznek.

Reméljük a sérülések elkerülik játékosainkat és a lehető legjobb állapotba kerülnek az augusztusi rajtra.

   

Győzelem a végére!

Győztes mérkőzéssel zárta le csapatunk, a 2017/2018-as szezont.

Utolsó fellépésünk a DASE otthonában volt, ahová sérülések miatt, ismételten kis létszámal tudtunk elutazni.

Azonban ez játékunkon nem látszott és már az első félidőben két gólos előnyt tudtunk szerezni. Házi gólkirályunk révén, a 27. percben előnybe kerültünk. Ez volt Polgár  Gábor 28. bajnoki gólja, mely révén az összesített góllövő lista 5. helyét tudta megszerezni. Előnyünket  Fodor János növelte kettőre a 42. peercben.

A fordulás után is támadásban maradtunk és a második félidő 20. percében, Tóth Viktor találata, már a három gólos különbséget jelentette. Ezek után a hazai csapat ébredezett és a kissé bealvó vendégek mellett kétszer is eredményesek tudtak lenni.  A vége kissé izgalmas lett, de a kedélyeket a 87. percben Jóna Gábor hűtötte le. Góljának köszönhetően kialakult a két gólos fórunk, így megnyugtató eredménnyel a hátunk mögött térhetünk pihenőre.

Csapatunk ezzel a negyedik helyen végzett és a megyei szereplésünk óta(2008/2009-es szezon), rekord mennyiségű pontot szereztünk. Sajnos ez most nem jelentett dobogót, de reméljük  a következő évünk is hasonló eredménnyel zárul majd.

Most mindenki számára pihenés jön, majd egy újabb felkészülés, melynek fontosabb pillanatairól informáljuk szurkolóinkat!

Eredmény:

DASE–Hajdúnánás FK 2–4 (0–2)

Vezette: Muszka Z. (Papp J., Pocsai G.)

DASE: Dobó L.–Kiss L., Rácz N., Barcza Á., Papp N., Sütő B. (Fogarasi Á.), Nagy B., Nagy N., Pazonyi A., Pázmándi D., Németh G.

Edző: Dér István

Hajdúnánás FK: László T.–Csatári D., Tóth V., Félegyházi Z., Perényi R., Cservák T., Gyöngy T., Fodor J. (Zsuga Á.), Polgár G., Jóna G., Richter A.

Edző: Daróczi Péter

Gól: Sütő B., Nagy B., illetve Polgár G., Fodor J., Tóth V., Jóna G.

Ifi: 0-2.

Dér István: Később nyilatkozik.

Daróczi Péter: Később nyilatkozik

További eredmények:

Sárrétudvari KSE - Berettyóújfalui SE  1-2  (0-1)

gól: Gyáni R. illetve Sándor SZ., Sándor M.

Hajdúböszörményi TE - DVSC II  3-3  (1-1)

gól: Jeremiás G.(2), Barna B. illetve Zsóri D.(2), Bíró P.

Hajdúsámson T.T.I.SZ.E. - Hajdúszoboszlói SE  7-10  (3-6)

gól: Szabó B.(4), Mertin L.(2), Tiba B. illetve  Tóth L.(9), Kálmán Z.

Nyíradony VVTK - Hajdúdorog SE  11-1  (5-1)

gól: Vasas T.(3), Kónya Cs.(2), Éles Z.(2), Gyügyei Z.(2), Pataki E., Gáll F. illetve Vincze Cs.

Kabai Meteorit SE - Téglási VSE  9-3  (5-1)

gól: Kiss R., Kovács M.(4), Sarkadi A., Czidor R.(2), Tamás M. illetve Danó Zs., Kiss J.(2)

Monostorpályi SE - Hajdúhadházi FK  3-2  (2-0)

gól: Bodnár I., Hegedűs Gy., Tóth A. illetve Kiss Zs.(2)

Derecskei LSE - Hosszúpályi SE  8-1  (2-0)

gól: Csizmadia Cs.(3), Gali V., Sólyom M.(2), Papp R., Fekete K. illetve Rostás K.

 

   
Kapcsolódó kép

Az idei harmadik...

Ebben a szezonban ritkán játszott csapatunk döntetlent.

A vasárnap megrendezett Sárrétudvari elleni derbi, csak a harmadik ilyen eredményt hozta csapatunk számára ebben az idényben.

A találkozó elég jó iramot hozott, látszott hogy két jól felkészített csapat feszül egymásnak. Mezőnyfölényben játszottunk és helyzeteket is ki tudtunk alakkítani, de a vezetést mégis az ellenfél szerezte meg. Ehhez sajnos nem kellett vendég játékos, hisz egy hazai futballistáról került a labda saját kapujába. Edzőnk ezek után hadrendet váltott, cserére szánta el magát, de mezőnyfölényünk nem hozta meg a várva- várt egyenlítő találatot. Így a  félidő egy gólos vendég vezetéssel zárult.

A folytatásban is inkább mi irányítottuk a találkozót. A helyzeteket kialakítottuk, csak a befejezésekbe csúszott hiba.  Egészen a 66. percig nem tudtunk sikeresek lenni! Ekkor végre megtört a jég és Tóth Viktor találatának köszönhetően megszületett az egyenlítés. A gól után is támadásban maradtunk, azonban a kegyelemdöfést már nem tudtuk bevinni.

Ezzel az is eldőlt, hogy az utolsó forduló eredményétől függetlenül a tabella első négy helye elkelt! Bajnok lett a Hajdúböszörmény és a dobogóra a DVSC II illetve a Nyíradony VVTK állhat fel. Csapatunknak  a 4. pozíció maradt, de az elmúlt évek legtöbb pontját gyűjtöttük be eddig.

Eredmény:

Hajdúnánás FK–Sárrétudvari KSE 1–1 (0–1)

50 néző. Vezette: Szabó P. (Tóth G., Gyugos B.)

Hajdúnánás FK: László T.–Zsuga Á., Csatári D. (Polgár G.), Félegyházi Z. (Jóna G.), Perényi R., Cservák T., Kiss L., Gyöngy T. (Újvári Zs.), Fodor J., Kovács G., Tóth V.

Edző: Daróczi Péter

Sárrétudvari KSE: Kiss B.–Szabó T., Rozsik K., Füleki B., Erős L. (Juhász B.), Pálinkás R., Mészáros Cs., Balog A., Tóth N., Kiss D., Szűcs P.

Edző: Szabó Lajos

Gól: Tóth V., illetve Kovács G. (ög)

Jók: Mindenki (Mezőny legjobbja Kiss D.)

Ifi: 1-0

Daróczi Péter: Nem nyilatkozott.

Szabó Lajos: Kiegyenlített mérkőzésen megérdemelten hoztuk el az egy pontot Nánásról. Minden tiszteletem azé a 23 játékosé, aki a mai mérkőzésen magára öltötte a Sárrétudvari mezét, és megtett mindent azért, hogy ne égjünk meg egy jó csapat otthonában. Fegyelmezetten, bátran játszottunk büszke vagyok mind a két csapat hozzáállására.

A nap további eredményei:

DVSC II - DASE  9-0  (3-0)

gól: Bárány D.(4), Nagy A.(2), Bíró P., Nikitscher T., Dobi G.

Hosszúpályi SE - Monostorpályi SE  0-7  (0-2)

gól: Hegedüs Gy.(2), Lakatos Zs.(2), Patka J., Tóth A., Rózsa N.

Téglási VSE - Nyíradony VVTK  2-12  (0-4)

gól: Kiss J., Danó Zs. illetve Kiss Cs., Éles Z., Pataki E.(6), Vasas T., Kiss I., Gyügyei Z., Gerghel E.

Hajdúdorog SE - Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.  5-3  (3-1)

gól: Vincze Cs.(4), Franczel P. illetve Tömöri L., Szabó B., Mertin L.

Hajdúszoboszlói SE - Hajdúböszörményi TE  2-3  (2-0)

gól: Tóth L.(2) illetve Jeremiás G.(2), Lippai T.

 

 

   

Két mérkőzés!

Az utolsó előtti forduló küzdelmei kezdődtek meg tegnap délután.

Kezdésként két mérkőzést játszottak le és ezeken egy döntetlen és egy hazai siker született.

 

 

 

Eredmények:

Berettyóújfalui SE–Derecskei LSE 1–1 (1–0)

Gól:

Sándor Sz., illetve Fekete L.

Hajdúhadházi SE–Kabai Meteorit SE 5–1 (0–1)

Gól:

Kiss Zs. (2), Halder P. (2), Szabó G., illetve Kovács M.


   
Kapcsolódó kép

Matematikailag...

A 19. fordulóban elhalasztott mérkőzésünket pótoltuk be tegnap délután.

A Nagy Norbert Sportközpontban a 11. helyen tanyázó Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E volt az ellenfél.

A találkozó küzdelmesre sikeredett és három találatot hozott. A vezetést Polgár Gábor révén mi szereztük meg a 25. percben, azonban ennek nem sokáig tudtunk örülni. A vendég gárda öt percen belül egyenlíteni tudott és a félidőből fennmaradó idő már csak helyzeteket, helyzetecskéket hozott.

A fordulás után is hasonló játékképet hoztak össze a csapatok. A lehetőségek megvoltak,de gólt ismét csak a mi csapatunk tudott szerezni. Ügyeletes gólvágónk, Polgár Gábor a 72. percben is eredményes tudott lenni és ez az előny a mérkőzés végéig kitartott.

Ezzel a győzelemmel eldőlt, hogy már matematikailag is bebiztosítottuk a negyedik helyünket. Előnyünk kilenc pontra nőtt a bennünket követő Berettyóújfalui SE-vel szemben.

Matematikailag még a dobogóra is odaérhetnénk, de ehhez az utolsó két fordulóban hat pontot kell összegyűjteni, míg a Nyíradonynak mindkét fellépésén pont nélkül kellene maradni. Sőt a gólarányunk is gyengébb, így abban az összevetésben is nagy lemaradást kellene pótolni!  :-)

A remény hal meg utóljára, ez biztos!

A tegnapi eredmény:

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Hajdúsámsoni T.T.I.SZ E  2-1  (1-1)

 

Hajdúnánás:

LászlóT.- Zsuga Á.(Csatári D.), Félegyházi Z(Kiss L.)., Perényi R., Gyöngy T., Polgár G., Fodor J., Bencze D.(Cservák T.), Kovács G., Jóna G., Tóth V.

Edző: Daróczi Péter

Hajdúsámson:

Bíró T.,- Bede Gy., Biri B.(Varga P.), Halász Z., Molnár Á., Milák P.(Mertin D.), Mertin L., Tiba B., Szabó B., Kasuba M., Tömöri L.

Edző: Halász Zoltán

Gól: Polgár Gábor a 25. és 72. percben illetve Milák Péter a 30. minutumban

Ifi: 3-2

A tegnapi nap folyamán a 20. fordulóban elmaradt Téglási VSE- Hosszúpályi SE mérkőzést is pótolták. Ennek eredménye:

Téglási VSE - Hosszúpályi SE  2-4  (1-2)

gól: Hevesi F., Nagy M. illetve Rostás G.(2), Purguly E., Bagi T.

A folytatásban újabb hazai ütközet vár csapatunkra. Az ősszel a nagy menetelésünket megszakító, Sárrétudvari KSE vizitál nálunk vasárnap délután.

Reméljük most mi tudunk sikeresek lenni.

   

5. oldal / 94

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.02.18. 18:30 Újfehértó, Nagycserkeszi SZ. SE - Flamingo KLC

Bajnoki mérkőzés

2019-02-24 14:00
Hajdúnánás-Flexo 2000 FK -:- Kabai Meteorit SE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 62 vendég böngészi