Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Kapcsolódó kép

Szombaton játszották!

Szombat délután öt mérkőzéssel folytatódtak a megye I-es bajnokság küzdelmei.

Az öt összecsapás közül négy vendég sikert hozott, egy találkozón pedig megosztoztak a pontokon a mérkőző felek.

 

 

 

Eredmények:

Kabai Meteorit SE – Hajdúböszörményi TE 0–1 (0–1)

Gól: Oláh N

 

Berettyóújfalui SE – Sárrétudvari KSE 1– 3 (1–0)

Gól: Kártik Zs. illetve István B., Bajnók I.,(2)

 

Monostorpályi SE – Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 0–0

 

Hajdúhadházi FK – DVSC – II. 0–3 (0–1)

Gól: Bárány D.(2), Nagy K.

 

DASE – DEAC 0–1 (0–1)

Gól: Bíró R.

: Oláh N.
 
A képen a következők lehetnek: sportoló emberek és cipők

Csak fiatalok...

Futsal
csapatunk tegnap este Ózdra utazott.

Egyéb elfoglaltságok miatt, ezen a találkozón rengeteg távol maradónk volt. Így nem volt meglepő, hogy most az U-19- es korosztályunk tehetséges játékosai képviselték városunkat. A több rutinos futballistát felvonultató ózdi társaság ellen megpróbáltak mindent, de győzött a rutin. Az oroszlán bajszát ugyan sikerült megráncigálni(a vezetést mi szereztük meg),de a találkozó folyatásában kidomborodott a két csapat közti különbség.

A 40. perc végére 7 gólosra duzzadt a hazaiak előnye, de fiataljainkat még így is dicséret illeti. Megtettek mindent amit lehet és rutint szerezhettek a “nagyok” ellen.

Eredmény:

Ózdi FC – Flamingo KLC 9-2 (4-1)

Góljainkat Gurbai Tamás és Vadász László Achilles szerezte
A tabella állása:

1 MÁD FC 47
2 DSC-SI 46
3 MEAFC 42
4 DEBRECENI EGYETEMI AC 29
5 CSENGER FUTSAL BEREGVIDÉK 28
6 ÓZDI FC 27
7 NAGYCSERKESZI SZ. SE 24
8 FLAMINGO KLC 20
9 BLUE SHARKS FUTSAL 19
10 GYULAHÁZA KSE 19
11 LEVELEK SE 12
12 GESZTERÉD FUTSAL 1


A folytatásban ismét hazai pályán játszunk, 2019.03.25-én a Somorjai László Sportcsarnokban a MEAFC gárdáját látjuk vendégül. A mérkőzés kezdési időpontja : 19:30

Várunk mindenkit szeretettel!
   
Képtalálat a következőre: „hajdúnánás-flexo 2000 fk”

Költözünk!

Már ősszel említést tettünk arról, hogy a Hajdúnánás-Flexo 2000 FK új honlapot kap.

Ezúton szeretnénk tudatni szurkolóinkkal, hogy ez az oldal már nem fog frissülni. Így aki szeretne bennünket továbbra is követni az a nanasfk.delimpia.hu oldalon teheti meg.

Egyenlőre az új honlap is feltöltés alatt van, de a mai mérkőzésről már ott tudósítunk!

Az új oldal mellett, csapatunk továbbra is megtalálható lesz a Facebook-on is.

Köszönjük szurkolóinknak eddigi kitartásukat, reméljük az új dizájn is elnyeri majd tetszésüket!

Hajrá Hajdúnánás!!!

   
Képtalálat a következőre: „hajdúnánás-kaba foci”

Gálaelőadás!

Mint ahogy felvezető cikkünkben  említettük, a felkészülési időszakban nem jöttek csapatunk számára az eredmények. Akkor azt jósoltuk, hogy a gyenge főpróbát gálaelőadás szokta követni. Nos ezt a megérzésünket a mai eredmény mindenképp alátámasztja. A játék minden elemében jobban teljesítő nánási focisták, hét góllal bizonyultak jobbnak a Kabai Meteorit SE csapatától.

Pedig az első percek nem teljesen ezt a képet vetítették elő. Többet volt nálunk a labda és az ellenfél kapuja elé is odaértünk, de a vendégek is jelezték hogy a pályán vannak. Szerencsénkre próbálkozásaikat nem kísérte siker. Az első negyedóra végén magunkhoz ragadtuk a vezetést. Egy hosszú indításra startolt rá Újvári Zsolt, akit az ellenfél kapusa csak szabálytalanul tudott szerelni, 11-es! A büntetőt, Polgár Gábor helyezte higgadtan a kapuba. A folytatásban is mi kezdeményeztünk többet, bár a félidő végéig nem tudtuk bevenni az ellenfél kapuját. Azonban a 45. perc csak meghozta a második gólt. Kiss Lajos kapott remek indítást a jobb oldalon,beadására pedig  Polgár Gábor érkezett a legjobb ütemben.

A szünetre megnyugtató előnnyel vonulhattunk.

A folytatás pedig még gólerősebb játékot hozott. Az 51. percben, Újvári Zsolt gólja már a három gólos előnyt jelentette számunkra. A gólok és a szemre is tetszetős játék  tudatában edzőnk cserékre szánta el magát, melyek a lehető legjobban sikerültek. A 66. percben Jóna koprodukció következett. Jóna Lajos gyönyörű passza, Jóna Gábort találta meg, aki nem is hibázta el helyzetét.Hat perc múlva ismét zörgött a kabai háló. Vass Ádámot hozták kihagyhatatlan helyzetbe társai, ő is élt lehetőségével. 5-0. És akkor ha egy üzlet beindul! A 78. percben ismét Újvári Zsolt volt eredményes, meglőve saját maga második gólját. Az egyre jobban fáradó vendégeknek a kegyelemdöfést, friss igazolásunk adta meg. A 86. minutumban egy kapu előtti kavarodásnál Iván Krisztián eszmélt a leghamarabb és tette bemutatkozását emlékezetessé.

Mindent összevetve, megérdemelt győzelmet arattunk a kiesés elől menekülő és több új játékost felvonultató Kabai Meteorit SE ellen. Ez kell hogy önbizalmat adjon számunkra, a jövő hét végén ránk váró Berettyóújfalu elleni mérkőzésre.

Eredmény:

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Kabai Meteorit SE  7-0  (2-0)

100 néző  Forgács K. (Géhl B., Molnár L)

Hajdúnánás: László T.- Zsuga Á.(Tornyai V.), Csatári D., Perényi R.( Iván K.),  Kiss L.(Kondora K.), Polgár G.(Vass Á.),  Újvári Zs, Fodor J.(Jóna L.),  Bencze D., Szilágyi Á., Kovács G.(Jóna G.)

Edző:Daróczi Péter

Kabai Meteorit SE: Szegi J.- Márton D., Mester M.(Piroska A.), Jeney D., Kovács M.(Tamás M.), Szabó B., Kállai D.(Veres N), Kozma L., Czidor R., Ale M, Nagy K.

Edző: Plókai Mihály

gólok: Polgár Gábor (14. és 45. percben), Újvári Zsolt (51. és 78.percben), Jóna Gábor a 66., Vass Ádám a 73. és Iván Krisztián a 86.percben

Folytatás, március 2-án Berettyóújfaluban!

 

   
Képtalálat a következőre: „hajdúnánás-kaba foci”

Pótolunk!

Számunkra már februárban elindul a tavaszi fordulók sora.

Mint köztudott, a remek őszi időjárásnak köszönhetően az MLSZ Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága két  tavaszi fordulót is novemberre írt ki. Több ellenlábas élt is a lehetőséggel, de a mi 16. fordulóra kiírt Kaba elleni találkozónk a vendég csapat betegsége miatt elmaradt. Ezt az ütközetet pótoljuk be a ránk váró vasárnap.

Bővebben...
   
Képtalálat a következőre: „futsal képek”

Még nem győzelem,de...

Csapatunk még győzelemnek nem örülhetett, de a tavasz első pontját sikerült megszerezni.

Játékosaink hétfőn este Újfehértóra utaztak, ahol a Nagycserkeszi SZ. SE látott minket vendégül.  A felkészülési meccsen megsérült Polgár Gábor nem volt a keretben, de hosszabb kihagyás után, Tornyai Viktor és Jóna Gábor is újra szerelést öltött.

A találkozó számunkra indult jobban, mert Szilágyi Ákos révén már a 4. percben előnybe kerültünk. Vártuk a remek folytatást, de csak helyzetekig jutottunk. Szerencsénkre a hazaiak sem tudtak élni lehetőségeikkel, egészen a 20. percig. A nagycserkeszi futsalosok kihagyhatatlan helyzetbe hozták Török Dávidot ,megfosztva bennünket ezzel egy kapott gól nélküli meccs lehetőségétől. A folytatásban pedig egyik csapat sem tudott megújulni. Lehetőségek mindkét fél előtt adódtak, de a kapuk már érintetlenek maradtak.

Ezzel megszereztük a tavasz első pontját,bár ez az egy egység nem lendített szekerünkön!

Eredmény:

Nagycserkeszi SZ. SE - Flamingo KLC  1-1  (1-1)

Gólunkat Szilágyi Ákos szerezte.

A folytatásban ismét hazai pályán játszunk!

2019.02.25-én, 19:30-as kezdéssel, a

Flamingo KLC - Debreceni EAC  mérkőzést tekinthetik meg szurkolóink.

 

 

   
Kapcsolódó kép

Már csak a bajnokin!

Lejátszottuk utolsó felkészülési mérkőzésünket!

Folytattuk  a sormintát és sajnos a Hajdúszoboszló elleni összecsapáson is mi húztuk a rövidebbet.

Több hiányzó miatt kissé meglepő felállásban vettük fel a harcot a fürdővárosi alakulattal, ahol ismét nőtt sérültjeink listája (Polgár Gábor) . Játékosaink  nehezen lendültek bele a játékba, támadásvezetéseink lassúnak , körülményesnek tűntek, mintha ólom lábakkal rendelkeztünk volna.  Védekezésben, valamint előre játékban is elmaradtunk a többi edzőmeccshez képest, megérdemelt vereséget mért ránk a Hajdúszoboszló gárdája.

Erre szokták mondani, hogy a rossz főpróbát gálaelőadás követ, így számunkra sem marad más mint az első bajnokira a lehető legjobban felkészülni.

Felkészülési mérkőzés:

Hajdúszoboszlói SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  5-1

Gólunkat, Jóna Gábor szerezte.

A heti edzések mellett természetesen a futsal mérkőzésen is a lehető legjobbat kell nyújtanunk. Erre a következő lehetőség a Nagycserkeszi SZ.SE ellen adódik. Csapatunk hétfő este Újfehértón szerezheti meg a tavasz első pontjait.

MLSZ Regionális Futsal Bajnokság:

2019.02.18. , Újfehértó   18:30

Nagycserkeszi SZ. SE - Flamingo KLC

 

   
Képtalálat a következőre: „futsal”

Egyenlőre...

Az MLSZ Regionális Futsal Bajnokság tavaszi fordulói egyenlőre nem a mi szánk íze szerint alakul.

Az eddig lejátszott két ütközet nem hozott számunkra pontot és ezen a tabella első helyén álló Mád FC elleni hétfői összecsapás sem tudott változtatni.

Csapatunk hamar hátrányba került, sőt az 5. percben már két góllal vezettek a vendégek. Sajnos az első percekben nem találtuk a ritmust és hiába szépítettünk a 8. percben Bencze Donát révén, negyedóra játék után ismét két találat  volt a különbség.  Hiába voltak meg lehetőségeink, az első felvonásban nem tudtunk közelebb zárkózni a listavezetőhöz. A fordulás után mi kezdtük meg a gólgyártást, de a mádi focistáknak mindig volt válaszuk, tartották fórjukat.  a 30 perc környékén megrázták magukat játékosaink és utolérték ellenfelüket. Ekkor mindenki bízott a pontszerzésben. Azonban az utolsó percek játékában ismét a látogatók bizonyultak jobbnak és a maguk javára tudták fordítani a derbit.

Eredmény:

Flamingo KLC - Mád FC  6-8  (1-3)

gólok: Bencze Donát, Polgár Gábor (3), Újvári Zsolt (2)

Tabella :

1 MÁD FC 35
2 DSC-SI 34
3 MEAFC 33
4 CSENGER FUTSAL BEREGVIDÉK 25
5 DEBRECENI EGYETEMI AC 22
6 NAGYCSERKESZI SZ. SE 20
7 ÓZDI FC 18
8 FLAMINGO KLC 14
9 LEVELEK SE 13
10 BLUE SHARKS FUTSAL 12
11 GYULAHÁZA KSE 12
12 GESZTERÉD FUTSAL 0

forrás: futsalhungary.hu

   
Kapcsolódó kép

Győzelem nélkül!

A magunk mögött hagyott hét, két találkozót tartogatott játékosaink számára.

Sajnos ezeken nem szerepeltünk túl  jól, az összecsapások vereségeket hoztak. Hétfő este Gyulaházán volt jelenése a futsal csapatunknak. Fiatalokkal kiegészült keretünk már az első felvonásban két gólos hátrányba került. A folytatás az  eredmény szerint már kiegyenlítettebb játékot hozott. Bár Vass Ádám gólja már csak az eredmény kozmetikázására volt elég.

MLSZ Regionális Futsal Bajnokság:

Gyulaháza KSE - Flamingo KLC  3-1  (2-0)

gól: Vass Ádám

Szombat reggel pedig Tiszaújvárosba utaztunk.

A Polgári VSE elleni felkészülési találkozó ott került megrendezésre. A folyamatos fizikai terhelés most jött ki a fiúkon és hiába birtokoltuk többet a labdát, alakítottunk ki helyzeteket, azok kihasználatlanul maradtak. Nem úgy a polgári oldalon! Ellenfelünk négyszer mattolta kapusunkat, mi pedig csak Polgár Gábor révén tudtunk eredményesek lenni.

Felkészülési találkozó:

Polgári VSE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  4-1

gól: Polgár Gábor

A folytatás újabb meccseket tartogat számunkra.  Hétfőn este  futsal, a Somorjai László Sportcsarnokban lehet megtekinteni a Mád FC elleni derbit. Majd hétvégén a  Hajdúszoboszló vendégeként alkothatunk maradandót.

2019.02.11.  Somorjai László Sportcsarnok 19:30

Flamingo KLC - Mád FC

2019.02.16. Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlói SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Keretünket ért változásokról!

Eddig úgy néz ki, hogy három játékos távozik tőlünk, míg érkezési oldalon egy újonc várható, valamint egy kis kihagyás után két játékosunk újra szerelést ölt.

Nevekkel a ránk váró hétvégén jelentkezünk!

   
Képtalálat a következőre: „labdarúgás”

Vereség és egy újabb sérült!

Tegnap délelőtt lejátszotta csapatunk első felkészülési mérkőzését!

Ellenfelünk a nagyon jó erőkből álló és a megyei bajnokságban a tabella 4. helyén telelő Hajdúböszörményi TE volt.

A mérkőző felek igen nagy iramú, megyei szinten gyors és  harcos mérkőzést játszottak, ahol egy góllal alulmaradtunk. Edzőnk folyamatosan kísérletezett,  keretünk a technikai elemek gyakorlására fektette a fő hangsúlyt.  Sajnos ez a mérkőzés sem múlt el sérülés nélkül. A vereség mellett, Cservák Tibor komolynak tűnő sérülése borzolta az kedélyeket. Játékosunk egy párharc során, a bal lábára kapott egy rúgást, mely után nem is tudta folytatni a játékot. A rúgás nem maradt nyom nélkül, középpályásunk még a mai nap is alig tudott lábra állni. Reméljük, játékosunk hamar felépül és mihamarabb edzője rendelkezésére tud állni.

Eredmény:

Hajdúböszörményi TE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  2-1

Gólunkat, Fodor János szerezte.

A folytatásban, a hétfői futsal mérkőzés után ismét edzések következnek, majd jövő hét végén Tiszaújvárosban, a Polgári VSE csapatával mérkőzünk meg.

Futsal:

2019.02.04. Gyulaháza  18:30

Gyulaháza -Flamingo KLC


Felkészülési találkozó:

2019.02.09. Tiszaújváros

Polgári VSE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK


 

 

   
Képtalálat a következőre: „futsal”

Jó zárás , gyengébb...

Az új évben sem maradnak szurkolóink futsal nélkül.

Az MLSZ Regionális Futsal Bajnokság tavaszi első fordulóját tegnap délután és este rendezték meg. Csapatunk hazai pályán nyitott, sajnos nem sok sikerrel. Valószínű, a megye I-es felkészülés terhe volt a játékosok lábában, hisz többszöri vezetésünk ellenére sem tudtuk itthon tartani a három bajnoki pontot.

Azonban mielőtt még ennek a mérkőzésnek az eredményét közölnénk, egy találkozó részleteivel még adósak vagyunk. Ez az összecsapás pedig nem más, mint a 2018-as esztendő utolsó ütközete. Ezt a derbit is a Somorjai László sportcsarnokban rendezték és rossz házigazdának bizonyultunk.  A december 10-én lejátszott meccs eredménye:

Flamingo KLC - Geszteréd  Futsal  12-2  (5-1)

gólok: Szilágyi Ákos (3),  Gyöngy Tamás (3),  Polgár Gábor, Kiss Lajos  (2), Csatári Dávid, Kondora Konrád, Bencze Donát

Ezzel szemben a tegnapi nap a vendég gárda szerezte meg a vezetést, melyet hamar egalizáltunk. Ezek után a szünetig felváltva potyogtak a gólok. Szerencsénkre a 20. percben szerzett Szilágyi Ákos találatra már nem volt válasza a leveleki csapatnak, így előnnyel vonulhattunk szünetre.  A folytatásban is a mi akaratunk érvényesült, egészen a 31. percig. Ekkor  Polgár Gábor  ötödik, csapatának hetedik gólja volt az utolsó a részünkről. Ezután már csak a vendégek voltak eredményesek. Előbb sikerült az egyenlítés, majd a 38. és  a 39. percben végképp eldöntötték a mérkőzés sorsát.

Eredmény:

Flamingo KLC  - Levelek SE  7-9  (5-4)

gólok: Polgár Gábor (5), Szilágyi Ákos (2)

A folytatásban idegenbeli mérkőzés következik. Február 4-én, Gyulaházán próbálhatjuk meg gyarapítani pontjaink számát!

2019. 02. 04.  18:30-tól

Gyulaháza KSE - Flamingo KLC

Tabella a 12. forduló után:

MLSZ Regionális Futsal Bajnokság

1. MÁD FC  29 pont

2. DSC-SI  28

3. MEAFC  27

4. DEBRECENI EGYETEMI AC  22

5. NAGYCSERKESZI SZ. SE  20

6. CSENGER FUTSAL BEREGVIDÉK  19

7. ÓZDI FC  15

8. FLAMINGO KLC  14

9. LEVELEK SE  10

10. BLUE SHARKS FUTSAL  9

11. GYULAHÁZA KSE  9

12. GESZTERÉD FUTSAL  0 pont

   

3. oldal / 97